Premier League beholder overgangsvinduet enn så lenge

Men allerede i november er det mye som tyder på at Premier League-klubbene kommer til å vende tilbake til det gamle overgangsvinduets tidsfrister.

VAR ble det store samtaleemnet på dagens Premier League-møte der ledelsen i organisasjonen og representanter fra samtlige 20 klubber var samlet i London.

SOLGT I SEPTEMBER: Matteo Darmian (nummer tre fra venstre), ble solgt til Parma i september. Da var overgangsvinduet allerede stengt for United for å kunne kjøpe spillere.

Også Mike Riley som er Premier Leagues dommersjef var tilstede på møtet og orienterte om erfaringene så langt.

På agendaen stod også mulige endringer av dagens overgangsvindu med tidligere overgangsfrist. Den nye ordningen, der overgangsvinduet for Premier League-klubbene stenger før sesongstart, ble innført før fjorårssesongen.

Men etter bare to vinduer med tidlig deadlineday er det allerede murring blant flere klubber med ordningen.

LINKET TIL REAL MADRID: Spekulasjonene rundt en overgang til Real Madrid for Paul Pogba fortsatte selv etter at overgangsvinduet ble stengt for Premier League-klubbene. Mye tyder nå på at England vil gå tilbake til de samme tidsfristene som resten av Europa når Premier League-klubbene samles igjen i november.

En rekke managere har allerde uttalt sin misnøye med ordningen, særlig ettersom overgangsvinduet i de andre store europeiske ligaene stenger flere uker etter.

På torsdagens møte stemte ikke Premier League-klubbene over noe konkret forslag om å gjøre endringer på dagens ordning, men når klubbene møtes igjen i november vil det trolig bli stemt over om dagens overgangsordningen skal endres, melder Sky Sports.

Premier League-klubbene kan også vente til februar-møtet med å stemme over en endring.  

SKEPTISK: Ole Gunnar Solskjær er ingen tilhenger av dagens overgangsvindu med kortere tidsfrist i England enn resten av Europa.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær er bare en av mange Premier League-managere som er skeptisk til dagens ordning.

– Jeg tror vi har trukket det korteste strået for å være ærlig. Når ligaen starter i England er det fremdeles tre uker igjen av vinduet der utenlandske klubber vil kretse over våre spillere, sa Solskjær til Sky Sports i sommer.