GettyImages-1351826749 (1) (1)

Seieren glapp på overtid

HARROW: United så ut til å ta tre poeng mot Tottenham, men et baklengsmål på overtid ødela for United.

Alessia Russos stjernetreff på overtid i 1. omgang var lenge det som skilte lagene på The Hive. United hadde også flere brukbare sjanser til å avgjøre kampen før Tottenham utlignet tre minutter på overtid.

Dermed forblir Marc Skinners mannskap på femteplass i Women’s Super League. Den presumptive hovedkonkurrenten i kampen om den Champions League-givende fjerdeplassen, Manchester City, tok på sin side en komfortabel 4-1-seier over Leicester.

Dermed korter byrivalene ned på forspranget til United, før de rødkledde møter tøff motstand i Everton og Arsenal de neste to ligakampene.

Uniteds ellever: Earps; Batlle, Mannion, Thorisdottir, Blundell; Toone (Staniforth 72), Zelem, Ladd, Hanson (Thomas 72); Russo, Galton.

Vi fulgte kampen live:

Tottenham – United 1-1 (0-1)

SLUTT: Det blir poengdeling på The Hive og det vil ergre United-leiren kraftig. Hadde god kontroll på kampen, men en sen scoring av Percival for Tottenham ødelegger det som kunne vært en perfekt dag for Marc Skinner og hans jenter. Vi takker for følget fra The Hive.

90+4 min: United stormer i angrep og Galton får avsluttet men keeper Korpela får en hånd på avslutningen. For et drama.

90+3 min: MÅL FOR TOTTENHAM. Nei og nei. Vertene får et frispark på kanten og kaster alle mann i angrep, inkludert keeper. Frisparket går forbi alt og alle og i mål.

90+1 min: Russo prøver seg fra skrått hold etter pasning fra Zelem. Det blir for løst.

90 min: Det legges til fem minutter. Dette blir neglebiting for United-benken…

89 min: Martha Thomas får en mulighet for United, men kommer ikke til en skikkelig avslutning. Nå bølger det veldig her. Tottenham stormer rett i angrep, men innlegget går over målet til Mary Earps.

88 min: Der kunne Galton ha avgjort for United! En fæl feilpasning i Spurs-forsvaret ender hos Galton som fyrer løs fra 16 meter. Like over

85 min: Uniteds Galton avblåses for offside. Dette er ikke over ennå, men Spurs har hastverk.

83 min: Stor United-sjanse, men Russon snubler like før hun skal avslutte. Hjemmelaget sender mange folk i angrep. Det gir rom for United på overganger.

80 min: Tottenham gjør tre bytter på kort tid, mens Marc Skinner kun har Vilde Bøe Risa i oppvarming. Skulle gjerne sett henne komme inn og trygge midtbanen til United. Bøe Risa kan forresten glede seg over at gamleklubben Sandviken som hun spilte et par kamper for før hun kom til United nå er seriemester i Norge etter 8-0-seieren mot Klepp.

74 min: Ny halvsjanse for vertene, men Earps får kontroll på en svak heading.

71 min: Dobbelbytte for United: Ella Toone og Kirsty Hanson går ut mens Martha Thomas og Lucy Staniforth kommer inn. Marc Skinner vil åpenbart ha friske bein inn nå. Tottenham har styrt det meste de siste 15 minuttene.

68 min: Omsider kommer kampens første gule kort. Det går til Tottenhams Ria Percival som felte Uniteds målscorer Russo.

64 min: Earps varter opp med en stor redning på et langskudd fra Tottenhams Kit Graham. Den påfølgende corneren fanger hun, mens United-fansen synger Englands number 1…

61 min: Tottenham med avslutningsforsøk som ender med corner. Mary Earps i United -målet er solid og fanger corneren i fastgrep i kamp mot flere Tottenham-spillere. Blir sittende nede, men er nok snart på beina igjen.

Maeva Clemaron feier ned Uniteds Katie Zelem, men ingen kort…

56 min: United fortsetter å trykke på. Etablerer et bra angrep som Galton får avsluttet. Blir blokkert til nok en corner som blir resultatløs, men United spiller bra nå.

54 min: Corner for United. Ny Tottenham-spiller ligger nede.

52 min: United virker mer direkte i angrepsspillet nå. Sitter med en følelse av at 2-0 vil avgjøre kampen. Tottenham med få klare muligheter og United virker å være et lite hakk bedre enn vertene.

48 min: Nå svinger det her! Kyah Simon avslutter fra langt hold for Spurs og like etter er det United som får en brukbar sjanse, men skuddet fra Toone blir ikke godt nok.

46 min: United går rett i strupen på Tottenham. Får to brukbare sjanser, men ingen av dem gir uttelling. Det er imidlertid tydelig at United ønsker å bygge videre på den gode avslutningen fra 1. omgang.

Tottenham bytter: Chioma Ubogagu har kommet inn for Cho So-hyun

46 min: 2. omgang er i gang.

PAUSE: Russos stjernetreff skiller lagene etter 1. omgang. Hjemmelaget begynte best, men United slo tilbake og leder fortjent nok. Vi er snart tilbake med 2. omgang.

45+1 min: MÅL FOR UNITED! Alessia Russo kjemper seg forbi Tottenham-forsvaret på kanten. Forserer, og klinker til på halvspretten. Glimrende avslutning av spissen og helt utagbart for Korpela i Tottenham-målet. Nydelig angrep, fantastisk avslutning og United leder.

45 min: Det legges til fem minutter i 1. omgang.

41 min: Katie Zelem og United får frispark på 20 meter. Det første forsøket blokkeres, men Zelem får en ny mulighet. Det går rett i muren og en Tottenham-spiller må ta telling.

35 min: Stor United-sjanse. Leah Galton får avsluttet fra kloss hold etter at Russo først forsøkte seg, men avslutningen blokkeres til corner. Kampens klart største sjanse till nå.

33 min: Maeva Clameron kommer seg forbi Maria Thorisdottir, men Earps er våken og snapper ballen foran beina på Tottenham-spilleren. Kunne blitt skummelt.

30 min: Halvtimen passeres på The Hive. Få klare sjanser til noen av lagene. Begge lag blir litt utålmodige i angrep

28 min: Med seier i dag vil United gå forbi Tottenham på tabellen. Om hjemmelaget vinner vil det åpne en luke på fem poeng ned til United.

25 min: United får corner. Tottenham klarerer i første omgang, før det blir offside. Intens og artig kamp selv om det ikke er noen mål så langt.

24 min: Tottenham ypper seg, men Mary Earps har ingen problemer med det løse skuddet.

21 min: Ny skade hos hjemmelaget og dermed er det pause i spillet på The Hive. Begge lags managere benytter den til å gi sine formaninger til spillerne

16 min: Uniteds manager Marc Skinner er ute på sidelinjen op brøler ut sine instruksjoner. Vil trolig være mer fornøyd med det han har sett de siste ti minuttene etter at United ble presset bakpå i starten.

13 min: Ona Battle serverer et innlegg som går over alt og alle. Men United er bedre med nå.

10 min: Tottenhams Kit Graham ligger nede og trenger behandling. Hun kommer seg heldigvis på beina igjen.

8 min: Og ikke før har vi skrevet nettopp det så få United en god overgangsmulighet, men Ella Toone bommer med den avgjørende pasningen.

7 min: Hjemmelaget har begynt oppgjøret best. United sliter med å etablere noe spill.

4 min: Tottenham med kampens første sjanse. Earps i United-målet slår til corner. Den blir også farlig, men Maria Thorisdottir får klarert for United.

2 min: Det er nydelig høstvær i London, litt kjølig men nydelig sol. Det er en solid delegasjon med United-fans på plass på The Hive.

1. min: Kampen er i gang.