– Bedre enn Beatles!

AVISRUNDEN: Engelske aviser hyller Ryan Giggs og mener det nå blir latterlig å stille seg spørsmålet om hvem som vinner i ligaen.

The Sun

– Hvem trenger champagne når du har en beste årgang rødt til å løfte stemningen, spør The Sun. Mannen de sikter til er naturligvis evigunge Ryan Giggs som bare fortsetter å sette sitt preg på en fantastisk karriere i United. Avisen var imponert over 39-åringens bidrag i sin 999. seniorkamp, og mener også at Roberto Mancini trenger et teleskop for å holde øye med rivalen nå som City er 15 poeng unna. Det er 13 år siden United vant ligaen med 18 poengs, og journalist Mark Irwing tror marginen kan bli enda større i år.

The Guardian

Ingenting kan stoppe United nå, skriver avisen som mener at en totalkollaps er urealistisk. QPR hadde verken kvaliteten eller viljen som måtte til for å gjøre det vanskelig for Fergusons mannskap på Loftus Road. Uniteds eneste bekymring er skaden på Robin van Persie, skriver avisen videre, som samtidig spekulerer i om byttet var i tråd med føre-var-prinsippet. Tapet av nederlenderen kunne vært et vendepunkt mot en bedre motstander, men mot QPR spilte det ingen rolle.

Daily Mirror

– Han er 39 år og hans en gang svartkrøllede hår er nå smågrått og han har ikke lenger sin enorme fart, men Giggs beholder sin enestående touch og suverene tilstedeværelse som har kjennetegnet ham gjennom hele karrieren, skriver avisen i sin hyllest av waliseren. Giggs styrte showet og var en av få som ikke lot seg påvirke av en ujevn matte på Loftus Road da han dikterte flyt og tempo som midtbanegeneral. Avisen skriver videre at QPR ikke manglet vilje, men at de ikke hadde en spiller med øye for det spektakulære, som Rafael da Silva.

The Telegraph

Ben Findon mener at luken mellom de to Manchester-lagene nå er så latterlig stor at det ikke lenger er nødvendig å stille seg spørsmålet om hvem som vinner ligaen. Avisen mener Citys frustrerende 0-0 kamp på Loftus Road én måned tidligere illustrerer forskjellen på lagene og at United har en egen skarphet og evne til å få jobben gjort uansett.

The Independent

Rafaels utsøkte skudd holder United på stø kurs mot sin 20. første plass – noe som er én gang mer enn The Beatles som i sin tid toppet listene med 19 forskjellige album. Avisen mener videre at det var overraskende at QPR hang såpass godt med etter 0-1, og trekker også frem Giggs og hans 999. kamp. Bak mål hyllet nesten 4000 United-fans Giggs og Carrick og hadde et banner med «AAA rating» med henvisning til en hanglende britisk økonomi. Telegraph mener imidlertid at United er i vesentlig bedre forfatning enn den britiske økonomien og at de ikke på noen måte er truet, uansett hva slags ideer Roberto Mancini måtte ha.

Manchester Evening News

«Fang oss hvis dere kan», var Uniteds beskjed til City etter kampen på Loftus Road, skriver avisen i Manchester. Avisen trekker frem Citys 0-0 resultat på samme sted en måned tidligere, og mener at det ikke var tegn til samme frustrasjon fra de rødes side denne ettermiddagen. Avisen vurderer spillernes prestasjoner slik:

6 De Gea: En stille ettermiddag før han måtte dra frem en strålende redning på skuddet fra Remy.

7 Rafael: En rakett av et mål sendte de røde i front og solid defensivt.

8 Ferdinand: Et rolig hode og en fot på nesten alt som nærmet seg ham.

8 Vidic: Serberen kom QPR-angrepet i forkjøpet både i hode og handling denne ettermiddagen.

7 Evra: I krigen i første omgang, men QPR klarte aldri å få ham i ubalanse.

7 Nani: Hadde ikke samme betydning som mot Reading i FA-cupen, men flott assist til målet til Giggs.

8 Carrick: Gjorde knapt en feil da han styrte maskinrommet med ro og autoritet.

6 Giggs: Ble ofte tatt med ball tidlig i kampen, men med en gang han fant rytmen var han stødig og klinisk i avslutningsøyeblikket.

7 Young: Måtte tåle mye pepper for en påstått filming mot QPR forrige sesong, men er i ferd med å finne tilbake til formen.

6 Hernandez: Hadde en god heading, men totalt sett klarte ikke mexicaneren å utrette stort.

6 Van Persie: En volley ble reddet av keeper, men ble tidlig hemmet av skade i forbindelse med målet.

Innbyttere:

7 Welbeck: Skaper alltid problemer.

6 Rooney: Jobbet hardt.

5 Valencia: Ingen stor prestasjon.