– Bedre enn United-spillerne

Neil Warnock er sikker på at han skal få det beste ut av Wilfried Zaha og mener alt er opp til 22-åringen selv.

«Tilbake til start». I stigespill er det utrolig irriterende, men for Wilfried Zaha er det kanskje akkurat det han trenger?

Etter et relativt mislykket år i Manchester med kun to kamper under David Moyes er 22-åringen hjemme igjen i London. I Crystal Palace har han tillit, og selv om det ikke har blitt altfor mye spilletid har Zaha vist glimt av hva han kan få til langs krittlinjene.

Manager Neil Warnock er sikker på at alt unggutten trenger er tid.

– Overgangen kom for tidlig, men du kan jo ikke avslå det, kan du? Det som er saken med Wilfried er at alt er opp til ham selv. Han er ikke avhengig av noen andre, og det kan han utnytte, sier Palace-manageren ifølge Daily Mirror.

“Vi spilte mot Manchester United nå nylig, og jeg synes Wilfried er mye bedre enn noen av de andre spillerne i det laget.”

– Neil Warnock

– Vi spilte mot Manchester United nå nylig, og jeg synes Wilfried er mye bedre enn noen av de andre spillerne i det laget. Det er bare det at managere ofte har mer tillit til spillerne de selv har kjøpt.

– Han har ikke spilt så mange kamper som han ønsket, men han utvikler seg som spiller og person, og det vil hjelpe ham. Han har ferdigheter som jeg aldri har sett tidligere, og jeg håper de siste månedene med meg har lært ham mye om seg selv.

– Men jeg tror Wilfried vet at han må bli bedre også. Det er deler av spillet hans han må endre for å bli en toppspiller, og det er det han jobber med for øyeblikket, sier Warnock som blant annet røper at de trener på at han skal spille seg gjennom midten.

Det var imidlertid ikke bare på banen Zaha ikke fikk det til for United. Også utenfor var det trøbbel. Sper du i noen tvilsomme holdninger i tillegg så har du et talent som ikke blomstrer med det første.

Warnock kan bekrefte at det ikke har vært en helt problemfri tid i Crystal Palace heller. Da klubben skulle ta lagbilde for litt siden, var Zaha for sen og ble bøtelagt.

– Men han er en flott type og har aldri forårsaket meg noen problemer. Holdningen hans på banen er super.