Bebe og Henriquez senket Stockport

Reservelaget sikret seg sin tredje seier på tre kamper i årets Manchester Senior Cup, da Stockport ble beseiret på bortebane.

Første omgang var på ingen måter noen stor fest for reservene våre, og det var Stockport som kom seg til de største sjansene, dog uten å få uttelling. Stillingen var dermed 0-0 da lagene gikk i garderoben. Nick Powell hadde da allerede vært i garderoben i fem minutter, etter å ha haltet av banen. Trolig er det kun snakk om en lårhøne for Powell, men han ble allikevel raskt byttet ut.

I andre omgang hevet United seg, og etter 50 minutter klarte Angelo Henriquez å sette ballen i mål, etter å ha fått ballen fra Macheda, på hjørnet av 16-meteren. Bare to minutter senere økte Bebe ledelsen til 2-0, da han skøt fra langt hold. Skuddet var ikke spesielt godt, men keeper feilberegnet, og Unitedspillerne kunne juble igjen.

Det så lenge ut som at det lå flere mål i luften, men det ble med de to for United. I stedet reduserte Stockport da det gjenstod litt under 10 minutter. Noen stor sluttspurt kom aldri fra vertene, og Unitedreservene gikk seirende ut av oppgjøret.

Stockport 1-2 Manchester United

51. min.: 0-1 Henriquez53. min.: 0-2 Bebe82. min.: 1-2 Eckersley

United: Jonny Sutherland, Marnick Vermijl, Reece James, Charni Ekangamene, Scott Wootton, Tyler Blackett, Bebe, Angelo Henriquez, Federico Macheda (Tom Lawrence, 77.), Nick Powell (Luke Hendrie, 39.), Adnan Januzaj (Luke McCullogh, 89.)

Uben.innb.: Kieran O’Hara, Frederic Veseli