DE UTLÅNTE: Brasilianeren fikk en snau time mot Juventus, mens Michael Keane debuterte på Ewood Park.

United.no har fult med på de utlånte. Les her for å se hvem som involverte seg denne helgen!

Skadet: Angelo Henriquez (Real Zaragoza) og Nick Powell (Wigan)

Lørdag 8. mars

Yeovil Town 2 – Sheffield Wednesday 0

Nedrykkstruede Yeovil inviterte Sheffield Wednesday til fest lørdag ettermiddag, og gjestene ordnet tre utrolig viktige poeng. Uniteds utleide Tom Lawrence spilte samtlige 90 minutter, uten at han klarte å tegne seg på scoringslisten – til tross for flere forsøk.

Fem minutter før sidebytte, mottok Yeovils Ishmael Miller ballen rett utenfor The Owls 16-meter, og den tidligere Manchester City-spilleren gjorde ingen feil, og sendte ballen i motsatt kryss – og sørget dermed for 1-0 til vertene.

Bare få minutter ut i andre omgang, doblet Miller ledelsen med sin andre scoring for dagen. Engelskmannen mottok ballen fra Joe Edwards, og sendte ballen bak Sheffield Wednesdays sisteskanse.

Birmingham City 0 – Queens Park Rangers 2

I Birmingham var hele tre United-utleide innvolvert i ett og samme oppgjør.

For Birmingham startet både Federico Macheda og Tyler Blackett på benken, mens Will Keane var å finne på QPRs benk. Macheda kom inn for Zigic etter 58 minutter, Blackett erstattet Ferguson på midtstopperplass etter 73 minutter, og Keane erstattet Doyle etter 84 minutter.

Etter 13 minutter spilt, noterte en tidligere United-spiller seg på scoringsliten. Ravel Morrison – som er utleid til QPR fra West Ham – scorte på frispark på vakkert vis. Med 20 minutter igjen å spille, mottok samme mann ballen midt i Birminghams 16-meter, og sendte ballen lavt i QPR-keepers høyre hjørne, og dermed hadde Uniteds tidligere stortalent sørget for 2-0 i Birmingham.

På de knappe ti minuttene Keane fikk kom han til én avslutning, uten hell. Macheda utrettet ikke heller helt det store, bortsett fra å vinne et frispark på egen banehalvdel.

Brighton & Hove Albion 1 – Reading 1

På Englands vakre sørkyst tok Brighton imot Reading.

Jesse Lingard – som forrige uke ble utlånt til Brighton – startet kampen for Brighton, men ble byttet ut etter 61 minutter uten å ha klart å utrette noe som helst – sett bort i fra å bli avblåst for hands.

Det var vertene som kom best i gang etter at Reading-midtstopper Chris Gunter presterte å sette ballen i eget mål.

Knappe 20 minutter ut i andre omgang slo gjestene tilbake. Selvmålsscorer Gunter assisterte tidligere Everton-spiller Royston Drenthe – som satte ballen i nota fra om lag 14 meter, og dermed sto det 1-1 på Amex Stadium.

MÅLSCORER: Jack Barmby.

Wycombe Wanderers 2 – Hartlepool 1

Wycombe Wanderers tok imot Pools på Adams Park lørdag, og der startet Uniteds utleide Jack Barmby for gjestene – og ble Pools eneste målscorer.

Tre minutter før pause scoret Barmby fra om lag ti meter, før han tre minutter etterpå ble vist det gule kortet etter en rekke unødvendige forseelser.

Etter 51 minutter spilt, utlignet vertene. Dean Morgan headet ballen fra kloss hold etter innlegg fra Marvin McCoy.

18 minutter etterpå, var det Matt McClure sin tur til å score på hode. Max Kretzschmar fant McClure med et innlegg, og engelskmannen gjorde ingen feil fra fem meter, og scoret sitt første mål for sesongen.

Doncaster Rovers 2 – Hudderesfield Town 0

Uniteds utleide keeper Sam Johnstone holdt nullen da hans Doncaster tok sin første seier siden januar.

27 minutter ut i kampen, fikk Doncaster en corner som ble slått via Gabriel Tamas og til Billy Sharp som satte ballen i mål fra kloss hold.

Ti minutter ut i andreomgang, doblet David Cotterill ledelsen. Den tidligere Wigan- og Swansea-spilleren mottok ballen fra Mark Duffy, og sendte ballen i nota fra midten av Huddersfields 16-meter.

Port Vale 2 – Carlisle United 1

Uniteds Sam Byrne fikk spille siste halvtimen av oppgjøret mellom The Valiants og Carlisle, mens Charni Ekangamene var utelatt fra Carlisles tropp.

Det var Carlisle som kunne gå til pause med en 1-0-ledelse etter at Courtney Meppen-Walter headet ballen i mål etter innlegg fra James Berrett.

Stillingen skulle imidlertid snu seg. Ben Williamson sørget for utligning for vertene, før Tom Pope scoret på hode etter en corner.

Byrne fikk ikke all verdens med tid på seg til å utgjøre en stor forskjell, og eneste han står med etter innhoppet er ett – som for øvrig endte langt over mål.

Cardiff City 3 – Fulham 1

Det var duket for et ordentlig bunnoppgjør i Wales da vår kjære Ole Gunnar Solskjær tok imot Felix Magath og hans mannskap på Cardiff City Stadium lørdag ettermiddag. Uniteds utlånte Wilfried Zaha satt på benken hele kampen.

BENK: Zaha fikk ikke ett eneste minutt på Cardiff City Stadium lørdag.

På overtid i førsteomgang gikk Cardiff opp i ledelsen. Craig Noone mottok ballen bak i feltet og fyrte av et skudd, Stekelenburg måtte gi retur, og den satte Caulker i nota uten problem få meter fra mål.

Etter et kvarter spilt av andreomgang var det Fulham og Lewis Holtby sin tur. Jonny Heitinga forlenget ballen med hodet til en umarkert tysker som enkelt kunne sette ballen i mål.

12 minutter etterpå svarte Cardiff. Caulker knuste alle i duell på bakerste stolpe og headet ballen bak Stekelenburg – der spørs det om nederlenderen ikke burde gjort en bedre jobb…

Bare knappe minutter etterpå punkteres kampen på merkelig vis. Craig Noone slo inn fra høyre, og via et hode reddet Stekelenburg med foten, men returen gikk i Sascha Riether og ballen spratt i mål.

Roda JC Kerkrade 3 – NEC Nijmegen 1

Også i Nederland var det duket for bunnoppgjør. Marnick Vermijls NEC tok imot Roda – som før kampen lå på siste plass, tre poeng under NEC.

Etter halvtimen spilt, tok Roda ledelsen ved Guus Hupperts, før Marc Höcher økte til 2-0 i det 53. spilleminutt. Bare tre minutter ettrepå, scoret Hupperts sitt andre for dagen og sørget for 3-0 til vertene. Like etterpå skapte Michael Higdon liv i kampen igjen ved å redusere til 1-3.

Vermijl og hans NEC Nijmegen ligger nå syltynt an når det gjelder å beholde plassen sin i Eredivisie.

Søndag 9. mars

Juventus 1 – Fiorentina 0

Serie A er så godt som avgjort med Juventus som suveren tabelleder, men Anderson og hans Fiorentina trenger fortsatt poeng i kampen om Champions League-plass. I storkampen på Juventus Stadium fikk brasilianeren tillit fra start i fiolett og var som vanlig godt synlig med sin energiske spillestil.

Det var imidlertid lite Anderson kunne gjøre med et dominerende Juventus-lag og Kwadwo Asamoahs fantastiske scoring i første omgang. Dermed står Juventus fortsatt med 14 seire av 14 mulige på hjemmebane i ligaen denne sesongen. Etter 57 minutter ble midtbanespilleren første spiller ut for Fiorentina da han ble erstattet av Mati Fernandez.

Blackburn 1 – Burnley 2

Med David Moyes på plass på Ewood Park debuterte Michael Keane for Blackburn sammen med kaptein Grant Hanley i midtforsvaret. På stillingen 1-0 til Blackburn hadde Keane en veldig viktig blokkering som sørget for at laget ikke mistet ledelsen. Desverre for hjemmelaget klarte gjestene til slutt å score to ganger, men Keane var ikke direkte involvert i baklengsmålene. Blackburn ligger på 10. plass, seks poeng unna playoff.

Paços de Ferreira 0 – Gil Vicente 2

Bébé spilte hele kampen for hjemmelaget, men klarte ikke å hjelpe dem å få poeng mot Gil Vicente. Ettersom de to andre lagene i bunnstriden spilte uavgjort, er Bebes lag nå alene, helt i bunn av den portugisiske toppserien igjen.