Bare uavgjort for U18

Paul Pogba (bildet) & Co måtte avgi poeng hjemme mot formsvake Stoke.

Gjestene fra West Midlands hadde gått poengløse av banen i nesten fire måneder, men fikk en svært etterlengtet opptur mot Manchester Uniteds lovende akademispillere i går, lørdag formiddag.

Etter en søvndyssig førsteomgang, fikk det fremmøtte publikummet på Carrington servert hele fire scoringer etter sidebyttet. Riktignok var det United U18 som styrte showet i den relativt jevnspilte bataljen, men det var likevel Stoke som kom best i gang i den andre omgangen. Alabi sørget for 1-0-ledelse til pottemakerne etter 49 minutter, men da Jesse Lingard og Paul Pogba i tur og orden snudde kampen til Uniteds fordel, trodde de aller fleste at U18 skulle fortsette den fine formen.

Alabi og Stoke ville det imidlertid annerledes, og med bare syv minutter igjen på klokka, ble angriperen tomålsscorer da han kastet frem en lang tå og sikret 2-2 fra kloss hold. Flere scoringer ble det ikke, og dermed måtte trener McGuinness skuffet konstatere at det bare ble med ett poeng mot et Stoke-lag som hverken hadde tatt poeng eller scoret mer enn ett mål på nesten fire måneder.