Banens bestemann i Inter-snuoperasjon

DE UTLÅNTE: To målgivende på Alexis Sánchez på mandagskvelden.

Mandag kveld spilte Inter mot Torino, og selv om Romelu Lukaku manglet med skade, så var spillere med Manchester United-forbindelse involvert i samtlige tre Inter-mål i 3-1-seieren på Giuseppe Meazza.

Inter lå under til pause, men noen minutter ut i andreomgangen utlignet ex-red Ashley Young, noen dager etter 35-årsdagen.

Rett etter det igjen sendte Diego Godín Inter i ledelsen, etter en kort cornervariant der Alexis Sánchez (som tok corneren) endte opp med å motta en fin lobbpasning fra Ashley Young, og den headet han til Godín som sendte den videre i nettet.

Sánchez var også nest siste Inter-mann på ballen på 3-1-scoringen. Chileneren vant ballen på egen banehalvdel, og løp med den et stykke før han ga den videre til Lautaro Martínez, som skjøt via en motspiller eller to før ballen endte i nettet.

SØRAMERIKANSK TRIO: Alexis Sánchez hadde målgivende til både Diego Godín og Lautaro Martínez.

Inter er nå oppe på andreplass igjen etter 32 seriekamper spilt, men det er fortsatt hele åtte poeng opp til Juventus, så Inter trenger en skikkelig Juve-kollaps for at det skal bli verdt å se oppover på tabellen.

spillerbørsen til Inter-nettstedet SempreInter får Sánchez karakteren 7,5, noe ingen andre kan matche. Ashley Young og Diego Godín var nærmest med 6,5.

– Inter bør beholde ham. Han var fantastisk, skriver de som en del av begrunnelsen.

PS. Chris Smalling gikk glipp av en ny kamp med skade da Roma slo bunnlaget Brescia 3-0 på bortebane, mens Dean Henderson spilte en god kamp i Sheffield United-buret