Banens beste i uvant rolle

Fire av våre utlånte spillere var i aksjon tirsdag kveld.

Watford 1-1 Brentford

James Garner fikk sjansen fra start i en offensiv midtbanerolle for Watford mot Brentford tirsdag kveld.

I lokalavisens spillerbørs etter kampen ble unggutten kåret til banens beste. Garner skal ha bidratt med masse energi og fine kombinasjoner.

Watford tok ledelsen da Troy Deeney scoret på straffe etter 60 minutter. I forkant av dette hadde Brentford-stopper Ethan Pinnock fått rødt kort. Bortelaget kom tilbake med én mann mindre og utlignet fra straffemerket umiddelbart.

Garner ble byttet ut etter 72 minutter, men gjorde som kjent en veldig god kamp. Watford er nummer tre i Championship.

Salford 1-1 Newport

Di’Shon Bernard spilte 90 minutter i midtforsvaret til hjemmelaget, men det ble en bitter kveld på jobb.

Salford tok ledelsen rett før pause ved Tom Clarke, men fire minutter på overtid i andreomgang stanget Josh Sheehan inn utligningen for tabellederen.

Salford er fortsatt ubeseiret på hjemmebane denne sesongen.

Doncaster 2-1 Swindon

Matej Kovar var som vanlig å se i mål for Swindon.

Doncaster hadde god kontroll på oppgjøret og vant fortjent, men Kovar gjorde flere gode redninger. Han kunne likevel gjøre lite med de to baklengsmålene.

Swindon ligger rett over nedrykksstreken i League One.

Benevento 1-1 Lazio

Andreas Pereira har slitt med spilletid denne sesongen for Lazio. Mot Benevento startet han nok en gang på benken.

Midtbanespilleren kom inn da det var ti minutter igjen på stillingen 1-1, men rakk ikke å sette noe preg på kampen.

SLITER MED SPILLETID: Andreas Pereira.

PS: Tahith Chong og Max Taylor var ubenyttede innbyttere for henholdsvis Werder Bremen og Kidderminster Harriers tirsdag kveld.