– Bale til United? Ikke uten CL-spill

David May er sikker på at Gareth Bale ikke en gang vil vurdere United uten en plass i Champions League.

David May er i dag sidekommentator i Manchster UNiteds egen tv-kanal, MUTV. Her bidrar med analyser og innspill etter kamper. Hans siste synspunkt vil trolig ikke bli veldig godt mottatt hos arbeidsgiveren hans.

Til nettstedet 888sport.com sier May at han ikke kan se for seg noen av verdens åtte-ti beste spillere komme til United uten at Champions League er sikret neste sesong, noe han er slett ikke sikker på at Van Gaal vil klare.

– Du leser om at Bale er på vei og at Ronaldo kanskje kommer tilbake, men dette skrives for å selge aviser. Vil det noen gang skje? I dag kan du betale vanvittige lønninger, men klarer du å hente de største stjernene uten Champions League-fotball? Aldri i livet, tordner May.

Den gamle United-stopperen mener også at Ryan Giggs står foran et vanskelig valg. Skal han bli i klubben under Van Gaal, eller skal han bort for å få erfaring som manager og ikke bare assistent.

– Dersom United-styret velger å kvitte seg med Van Gaal, hvorfor ikke prøve Giggs ut sesongen og se hva han får til, foreslår May.