Avviser Ronaldo-salg

På onsdag ble det meldt at Real Madrid fortsatt ikke har gitt opp håpet om å få Cristiano Ronaldo til klubben. Sir Alex Ferguson benekter at Ronaldo skal til den spanske klubben.

Real Madrid har lenge forsøkt å lokke Ronaldo til Madrid, Selv når transfervinduet ikke er åpent kommer de med nye forsøk. Nå er Ferguson veldig sint på Real Madrid etter deres siste forsøk. Reals direktør, Pedro Trapote, sa på onsdag at de hadde inngått en avtale om at Ronaldo skulle forlate United etter denne sesongen, noe Sir Alex neker fullstendig for.

"Tror du jeg vil være enig i en kontrakt med den gjengen? Ingen mulighet. Jeg ville ikke solgt dem et virus engang" , sier Ferguson ifølge Manchester Evening News.

Sir Alex sier nå at han vil ignorere alt representanter fra Real sier til media, uansett hvor provosert han blir. Han mener at hvis United bekymrer seg på grunn av dem, så mistes fokus på de vanskelige kampene som venter.

"Noen ganger lager de en sint situasjon og noen ganger blir jeg veldig irritert på dem. Men vi vet hvordan de holder på. Jeg synes vi bare skal holde på med det vi skal og ignorere dem.