Avkrefter kjøpefest

Påtroppende administrerende direktør, Ed Woodward, er fornøyd med bredden i laget og forventer ingen overhaling i sommer.

I tillegg til at det svirrer rykter om at United har hensikter om å sikre seg navntrekkene til toppspillere som Robert Lewandowski, Falcao og Gareth Bale denne sommeren, har både David Gill og Sir Alex Ferguson uttalt at laget skal forsterkes når ligatittelen skal forsvares i 2013/14-sesongen.

Nåværende viseadministrerende direktør, Ed Woodward, tar som kjent over for administrerende direktør David Gill i sommer. Han heller imidlertid kaldt vann i blodet på de som håper på kjøpefest.

– Jeg forventer ingen overhaling av laget. Vi har en utrolig bredde. Vi kan sende ut to lag med 11 landslagsspillere på hvert lag, sier Woodward som uttalte seg i forbindelse med offentliggjøringen av regnskapstallene for tredje kvartal i 2012.

– Det har vært en fenomenal sesong. Vi er langt foran i Premier League og jeg vil ikke beskrive måten vi ble slått ut av Champions League på som flaks – ting kunne gått annerledes i den kampen.

– Vi har en ung tropp og hver av disse spillerne blir ett år eldre. Vi er svært komfortable med laget, fortsetter Woodward.