– Av og til møter man lag som rett og slett er for gode…

Nicky Butt snakker rett fra levra om søndagens derby.

På resultattavla stod det 3-1, etter at City punkterte byderbyet like før slutt. Samtidig er det ingen United-fans som kommer unna det faktum at de lyseblå var soleklart best søndag – selv om poengdrømmen levde ganske så lenge.

Det innrømmer også akademisjef Nicky Butt.

– Av og til så møter man et lag som rett og slett er for bra.

– Det skjedde med oss (Butt da han spilte for United) da vi var et lag som ville gjøre det bra i Europa. For oss var det laget Juventus. De var overlegne, og slo oss hver eneste gang.

– Da må man bare holde armene i været og innrømme at de er bedre, stort sett har bedre spillere enn oss og er bedre enn alle lag i Premier League. De (City) er på europeisk toppnivå.

Butt snakket på et Premier Sports Network-arrangement i London, i en sak som er gjengitt av de fleste engelske medier.

– Alle med et snev av sunn fornuft visste at det kom til å bli en veldig vanskelig kamp for oss søndag, og at alle United-spillerne måtte levert på sitt beste hvis vi skulle hatt sjanse til å få et resultat, men slik gikk det ikke. De var mye bedre enn oss.

– For United nå er utfordringen å komme tilbake på det nivået vi ønsker å være på, som er å være Englands og Manchesters beste lag. Den utfordringen ligger der for eierne, styret, manageren og hele klubben.

– Og for å være dønn ærlig, det er litt av en utfordring vi da har.