atleticojubel110322

Atlético Madrid vant generalprøven – avsluttet med ti mann

Atlético Madrid tok tre poeng hjemme mot Cádiz fredag kveld, men det ble ikke bare enkelt.

Diego Simeones menn har begynt å komme i form de siste ukene, men de spilte ingen stor kamp her – kanskje de allerede hadde tirsdagens kamp i tankene.

Først var det uansett bortelaget som skulle vise manglende fokus: Allerede etter to-og-et-halvt minutt tok Atlético Madrid ledelsen, da Cádiz-keeper Jeremias Ledesma forærte João Félix ballen på klønete vis, og portugiseren fra litt skrå vinkel overlistet Ledesma.

Like før pause utlignet veteranen Álvaro Negredo for Cádiz med en flott heading, og det så en stund ut til at dette fort kunne bli 1-1, men i det 68. minutt sendte Rodrigo De Paul hjemmelaget i ledelsen igjen. Noen minutter senere reddet José María Giménez ballen på streken da Jan Oblak var utmanøvrert, og hindret 2-2, og det hele endte 2-1, og Atlético Madrid har nå fire strake seiere i La Liga.

Giménez, som igjen altså var viktig for Atlético Madrid, ble byttet ut i det 83. minutt. Han hadde fått litt behandling i forkant av byttet, men det så ikke ut til å være noe som skal sette kampen mot United i fare.

Atlético Madrid avsluttet kampen med ti mann etter at Javi Serrano ble sendt i garderoben med noen minutter igjen på klokka. Tidligere i kampen, noen minutter før 1-1-scoringen, så fikk også Reinildo Mandava se det røde kortet etter en stygg takling, men den gang ble det røde kortet omgjort til et gult etter at dommeren hadde tatt en titt på videoskjermen.

Atlético Madrid: Jan Oblak – José María Giménez (Felipe, 83.), Stefan Savic, Reinildo Mandava – Marcos Llorente, Koke (Renan Lodi, 46.), Héctor Herrera, Rodrigo De Paul, Yannick Carrasco (Ángel Correa, 60.) – João Félix (Javi Serrano, 83.), Antoine Griezmann (Luis Suárez, 60.).
Ubenyttede innbyttere: Benjamin Lecomte, Sergio Diez, Pablo Barrios, Giuliano Simeone.