Atleti

Atlético fulgte opp med seier

Atlético Madrid fulgte opp midtukens 1-1-kamp i Champions League på en vesentlig bedre måte enn hva United klarte.

Mens Ralf Rangnicks mannskap aldri klarte å få hull på byllen hjemme mot nestjumbo Watford, klarte nemlig Diego Simeones menn å vinne 2-0 hjemme mot liganier Celta Vigo.

Venstreback Renan Lodi scoret begge målene for det spanske hovedstadslaget, som klatret opp til den viktige fjerdeplassen i La Liga, riktignok før Barcelonas søndagskamp.

Brasilianeren skaffet seg først de nødvendige millimeterne da han løsnet skudd innenfor Celta-boksen, før han hamret ballen lavt i keeperhjørnet med ti minutter igjen av første omgang.

Kvarteret etter pause snek han seg bak Celta-forsvaret og gjorde en strålende pasning fra Geoffrey Kondogbia om til scoring med en flott avslutning mellom beina på keeper Matias Dituro.

Club Atletico de Madrid v RC Celta de Vigo - La Liga Santander
TOMÅLSSCORER: Renan Lodi er blant formspillerne til Atlético Madrid.

Atlético stilte med samme ellever som de gjorde mot United på onsdag. Det betyr at de fortsatte med sin 3-5-2-formasjon.

Gjestene hadde sine sjanser, men det var hjemmelaget som skapte det aller meste på Wanda Metropolitano.

Formpilen har nå begynt å peke oppover for Colchoneros, med færre innslupne mål enn hva som var tilfelle tidligere i år. Før onsdagens kamp mot United spilte Simeones menn seg til 3-0-seier mot Osasuna.

Atlético har – i likhet med United – to kamper igjen før returoppgjøret på Old Trafford, som spilles tirsdag 15. mars.

Spanjolene har dog fordelen av å spille sin kamp mot Cádiz på fredag kveld. United møter derimot ikke Spurs før lørdag kveld, og får dermed ett døgn mindre å forberede seg på.