Atalanta BC v Udinese Calcio - Serie A

Atalanta var på god vei mot tre poeng, men rotet bort seieren igjen

I denne saken går vi gjennom hvordan det gikk med de andre lagene i Uniteds Champions League-gruppe, og det ble både seier, uavgjort og tap denne gangen.

Atalanta 1-1 Udinese

I midtuka imponerte Atalanta en stund på Old Trafford, men United slo hardt tilbake, og reddet seieren med en snuoperasjon i andreomgangen etter å ha vært to mål under.

Så ille for Atalanta ble det ikke søndag ettermiddag, og det ble heller ikke en like kjip søndag ettermiddag som det United hadde, men det var likevel stor skuffelse i Bergamo.

De ledet nemlig 1-0 etter at Ruslan Malinovsky i det 56. minutt hadde sendt klubben i ledelsen, og det så lenge ut til at kampen skulle ende med 1-0 og Atalanta-seier, men i det tredje overtidsminuttet utlignet Udinese.

Atalanta ville vært på Champions League-plass med seier, men ligger nå like bak på en fjerdeplass.

Gasperinis mannskap er ikke bare Uniteds forrige motstander i Champions League, men også den neste. Tirsdag 2. november spiller vi nemlig mot Atalanta i Bergamo.

OVERTIDSDRAMATIKK: Beto utlignet for Udinese.

Athletic Club 2-1 Villarreal

Villarreal har plutselig begynt å tape, og har nå tapt to ligakamper på rad. I forrige kamp tapte de overraskende hjemme mot Osasuna, mens tapet mot Athletic var mindre overraskende siden de tross alt var over Villarreal på tabellen.

Rudi Garcia ga hjemmelaget ledelsen, men det stod 1-1 til pause etter at Coquelin utlignet (målgivende for Danjuma, som imponerte mot Dalot og United).

Det siste kvarteret fikk hjemmelaget to straffespark, og de scoret på det første og bommet på det andre, og flere mål ble det ikke. Det ble altså 2-1.

Villarreal har kun tapt disse to siste kampene, men har også spilt veldig mye uavgjort, og den gule ubåten ligger på 13. plass med elleve poeng (riktignok med muligheten til å havne på øvre halvdel om de vinner hengekampen de har på flere av lagene foran seg).

Villarreal CF v Manchester United - UEFA Europa League Final
HAR TAPT TO PÅ RAD: Villarreal-hovedtrener Unai Emery.

Young Boys 3-2 Lausanne

Etter den skuffende uavgjorten hjemme mot bunnlaget Luzern sist, så ble det seier for Young Boys denne helga, mot Lausanne (som nå har tatt over Luzerns plass nederst på tabellen i den sveitsiske toppdivisjonen).

Silvan Hefti sendte Young Boys i ledelsen, men Lausanne utlignet før pause. I det 76. minutt gikk Young Boys igjen i ledelsen, ved Fabian Rieder, men kort tid etterpå utlignet Lausanne på straffespark.

I det 82. minutt tok Young Boys ledelsen for tredje gang, denne gangen ved Christian Fassnacht, og denne gangen klarte ikke Lausanne å slå tilbake.

Young Boys er ett poeng bak den nåværende ligalederen Basel på tabellen.