Arsenal med gavepakke

Premier League: Nå gjenstår det bare å utnytte det.

Manchester United har på mange måter gjort 6.plassen til sin egen denne sesongen, men nå kan det forandre seg.

På lørdag spilte Arsenal mot West Bromwich i Premier League, og det ble en vond dag for Arsene Wengers mannskap.

Craig Dawson sendte West Brom i ledelsen etter bare 12 minutter, før Alexis Sanchez utlignet bare tre minutter senere.

Så ble Petr Cech og Alexis Sanchez skadet (to forskjellige situasjoner) og hjemmelaget tok kontroll over oppgjøret.

Enda et mål fra Craig Dawson og ett fra Robson-Kanu gjorde at Arsenal måtte reise hjem med 3-1 i sekken.