Ole Gunnar > The Gunners

United vant 3-1 borte mot Arsenal, og er i femte runde av FA-cupen.

Det skal tydeligvis aldri ta slutt. I kamp nummer åtte under Ole Gunnar Solskjær ble det seier – igjen.

Vi trodde det kanskje kunne bli den tøffeste testen for Ole Gunnar Solskjærs United, men egentlig ble det hele nokså komfortabelt, selv om Arsenal var klart best i minuttene før og etter pause.

Sánchez sendte United i ledelsen etter å ha rundet Petr Cech, før Lingard doblet ledelsen få minutter senere – begge målene etter herlig forarbeid av Lukaku.

Arsenal reduserte før pause, men etter hvert i andreomgangen roet Arsenal-kjøret seg, og det var heller United som kontret inn 3-1 ved Anthony Martial.

Dermed er United videre i FA-cupen. Nå venter Solskjærs niende kamp mot Burnley på tirsdag.

Arsenal 1–3 Manchester United

FA-cupen
Emirates Stadium

Mål: 0-1 Alexis Sánchez (31.), 0-2 Jesse Lingard (33.), 1-2 Aubameyang (43.), 1-3 Anthony Martial (82.).

Arsenal: Cech; Maitland-Niles, Sokratis (Mustafi, 21.), Koscielny (Guendouzi, 64.), Kolasinac, Torreira, Xhaka, Iwobi (Özil, 64.), Ramsey, Aubameyang, Lacazette.
Ubenyttede innbyttere: Leno, Monreal, Lichtsteiner, Elneny.

Manchester United: Sergio Romero – Ashley Young, Victor Lindelöf, Eric Bailly, Luke Shaw – Ander Herrera, Nemanja Matic, Paul Pogba – Jesse Lingard (Phil Jones, 88.), Romelu Lukaku (Marcus Rashford, 72.), Alexis Sánchez (Anthony Martial, 72.).
Innbyttere: Lee Grant, Diogo Dalot, Fred, Juan Mata.