Argentina scoret syv

Men både Ángel Di María og Marcos Rojo startet på benken i Hong Kong.

Forrige helg møtte Argentina Brasil i Beijing hvor de tapte 0-2 med både Ángel Di María og Marcos Rojo med fra start.

Tirsdag møtte de tapende VM-finalistene Hong Kong, en vennskapskamp hvor sistnevnte ikke var levnet spesielt store sjanser. Da dommeren blåste av etter 90 minutter hadde Argentina scoret hele syv ganger.

Både Ángel Di María og Marcos Rojo startet imidlertid kampen på benken. Di María kom inn på stillingen 6-0 for Nicolás Gaitán etter 73 minutter, men var ikke involvert i det siste målet. Ifølge rapportene forsøkte Di María seg kun på et skudd på overtid som ble blokkert. Marcos Rojo kom ikke inn.

Dermed kan de to argentinerne forhåpentligvis returnere friske og raske fra Hong Kong.

Argentinas mål ble for øvrig scoret av Ever Banega, Gonzalo Higuain (2), Nicolás Gaitán (2) og innbytter Lionel Messi (2).