21 anonyme Manucho-minutter

Mateus Alberto Contreiras Gonçalves fikk spille 21 minutter for Hull i 0-1-tapet for Aston Villa, men leiesoldaten fra Manchester United klarte aldri å levere spill som stod i stil med navnet.

Etter 73 minutter valgte Hull-manager Phil Brown å erstatte Kevin Kilbane med Manucho, men angoleseren klarte dessverre aldri helt å sette sitt preg på kampen. 26-åringen var involvert i et par halvsjanser, men klarte dessverre ikke å utrette noe særlig av verdi.

Carew matchvinner

En spiller som derimot har noe å skrive hjem om etter kveldens oppgjør på Villa Park, var hjemmelagets hodesterke John Carew. Etter 34 minutters spill ekspederte nordmannen et meget godt Ashley Young-innlegg i mål. Og til tross for at 29-åringen befant seg i det verdensomspennende grenseland da pasningen ble spilt, gjorde etter all sannsynlighet linjedommeren korrekt ved å ikke vinke for offside.

Fremtid i United?

Med to mål på ti ligakamper i Hull-trøya er det uvisst hvilke planer Sir Alex Ferguson har for Manucho på Old Trafford. Låneavtalen med The Tigers går som kjent ut etter sesongen.