Andreas Pereira om låneoppholdet

Med video: Mourinho følger godt med på utviklingen til midtbanespilleren.

Vi i united.no følger alle våre utlånte spillere med argusøyne, men det er én spiller som kanskje skiller seg spesielt ut.

Andreas Pereira.

Det er åpenbart at den brasilianske midtbanespilleren har hatt godt av låneoppholdet i Granada, til tross for at klubben store deler av sesongen har jobbet for å unngå nedrykk.

Med andre ord, en helt ny opplevelse for Pereira, som står med fire mål og en målgivende så langt for klubben fra Andalucia.

– Jeg tror det var veldig lurt av meg å reise hit for å få regelmessig spilletid, sa Pereira til Sport Witness.

– Her fikk jeg muligheten til det, og det har vært veldig viktig for meg. Klubben er ikke der vi skulle ønske, men vi jobber hardt for å bedre posisjonen vår.

Louis van Gaal valgte å beholde Pereira i troppen sin i fjorårets sesong, men det ble med 11 opptredener for talentet. Mourinho så tydeligvis at Pereira ville ha godt av spilletid, og skal vi tro spilleren selv, så følger treneren vår godt med på utviklingen i Spania.

Får vi se dette igjen neste sesong?

– Ja, vi snakker sammen støtt og stadig. Han følger med på hvordan det går med meg her nede, og det setter jeg pris på.

SE OGSÅ: Herjet med Atlético Madrid

Allsidig midtbanespiller

Som vi har omtalt tidligere, har Pereira vært prøvd ut i de fleste posisjoner på midtbanen. Mourinho spilte Pereira i en noe dypere posisjon enn vanlig i pre-season før sesongen, og Pereira selv ønsker bare å spille.

– Hvis det er slik at jeg skal spille for Manchester United, så ønsker jeg å spille der hvor treneren trenger meg. (…) Det er viktig å spille, og etter et år her i Spania har jeg fått mye mer erfaring. Nå kan jeg forsvare langt bedre enn før, for eksempel.

Kontraktforlengelse?

Til tross for at kontrakten til Pereira går ut neste år, kan spilleren fortelle at samtaler om en forlengelse enda ikke har startet.

Burde United sikre seg signaturen til spilleren som av flere blir omtalt som fremtiden på Brasils midtbane?

Se og bedøm selv: