Andre strake tap

For første gang denne sesongen tapte juniorlaget to ligakamper etter hverandre.

Paul McGuinness’ gutter håpet på å reise seg etter nederlaget mot tabelltopp Southampton sist helg. Da raknet United mot slutten og tapte 2-4. Tidligere denne sesongen har et tap alltid blitt etterfulgt av en seier.

På Carrington lørdag ventet bunnlaget i serien, Crystal Palace, som riktignok kun hadde spilt én kamp i Elitegruppen. Den endte til gjengjeld med et 1-5-tap.

United styrte den første omgangen, som ikke var noen stor affære, men det var gjestene som var nærmest. Venstreback Williams’ stangskudd tidlig i kampen var imidlertid det nærmeste de kom, og det stod målløst til pause.

Andre omgang var av det mer severdige slaget. Palace tok ledelsen etter en vakker cornervariant som endte med at Alessani skrudde ballen i krysset, men United svarte kun minutter etterpå da Sam Byrne satte returen i mål etter at Andreas Pereira hadde skutt et frispark i tverrliggeren.

Ti minutter før full tid viste Alessani, U17-landslagsspiller for England, igjen fram talentet sitt. Patrick McNair og Jack Barmby ble lurt på kanten, innlegget fant Grey som ikke hadde noen problemer med å sende gjestene i føringen igjen.

United holdt igjen på å svare umuiddelbart, men Palace klarerte på streken.

Dermed endte det med et knepent tap for De unge djevlene, som for første gang denne sesongen ryker på to strake nederlag.

United U18 – Crystal Palace U18 1-2

0-1 Alessani (55)1-1 Sam Byrne (57) 1-2 Grey (80)

United: Jonny Sutherland, Liam Grimshaw, Callum Evans, Ryan McConnell, Patrick McNair, Ben Pearson, Jack Barmby, James Weir, Andreas Pereira (Demi Mitchell 76), Mats Møller Dæhli, Sam Byrne

Innbyttere: Pierluigi Gollini, Joshua Harrop, Ben Barber, Ashley Fletcher

1. OMGANG:

1. Kampen er i gang.

4. Kjempesjanse for gjestene! Palace sin venstreback får ta ned ballen på innsiden av 16-meteren og forsøker å plassere ballen rundt Sutherland. Ballen treffer stolpen!

18. United styrer kampen og triller mye ball inne på Palaces banehalvdel, men sliter med å komme til annet enn halvsjanser.

40. Ny stor mulighet for Crystal Palace når en spiller tar med seg ballen fra egen 16-meter, runder flere United-spillere og leverer ballen videre til en lagkamerat – som bommer.

45. Pause, 0-0. Det har ikke vært noen stor omgang hittil.

2. OMGANG:

46. De siste 45 er underveis.

52. Pereira tvinger fram en god redning fra gjestenes keeper. Kampen har åpnet seg litt nå.

55. PALACE TAR LEDELSEN! En kort corner, og Palaces Alessani skrur ballen vakkert i vinkelen.

57. UNITED SVARER! Pereiras frispark treffer tverrliggeren! Returen havner hos Sam Byrne, som utlikner.

76. Demi Mitchell kommer på for Andreas Pereira.

80. PALACE SCORER! McNair og Barmby blir lurt av Alessani på kanten. Han slår inn til Grey, som sender Crystal Palace tilbake i føringen.

82. Igjen holder United på å svare sporenstreks etter et Barmby-innlegg, men Palace redder på streken.