– Alltid feil avgjørelse å forlate United

Evra snakker varmt om United igjen, og får lykkeønskninger fra United-hold før Champions League-finalen.

Patrice Evra blir en skikkelig publikumsfavoritt uansett hvor han spiller, på grunn av sin vinnende personlighet, og han har ikke overraskende vært en nyttig spiller for et Juventus-lag som har kvalifisert seg til lørdagens Champions League-finale.

Men til tross for sportslig suksess – Juventus har allerede vunnet både ligaen og cupen – er beskjeden fra Evra klar:

– Mange folk sier «du gjorde et godt valg med å forlate Manchester United, Patrice». Uansett når du forlater United, selv når du vinner, er det alltid feil avgjørelse å forlate United. Jeg ønsker å gjøre det klart – jeg forlot United av personlige grunner, sa franskmannen til ITV ifølge Daily Telegraph.

Evra skal ha vært en populær mann i United-garderoben også, og han får lykkeønskninger fra gamle lagkamerater.

– Det er utrolig. Han har gjort det fantastisk. Jeg tror han aldri har tapt en semifinale [i Champions League], og han har kommet seg til enda en Champions League-finale. Han kan være stolt av seg selv. Jeg pleide å se opp til ham, og vi ønsker ham lykke til i finalen og håper at han vinner den, sa Phil Jones til ManUtd.com.

Mikaël Silvestre fulgte opp med å si at kanskje Juventus’s outsiderposisjon kan være en fordel, før Evra-bestekompis Park Ji-Sung kom med en personlig hilsen til Evra og Tevez:

Ahead of the Champions League final, Ji-sung Park has a message for his former United team-mates, Patrice Evra and Carlos Tevez…

Posted by Manchester United on 6. juni 2015