Allsvenskan neste for Morrison?

Han var et av de største talentene som noen gang har vært i United-akademiet, nå kan Morrison havne i Skandinavia!

«Oppsummert: Pogba får litt spilletid i Juventus, og vet vel at 33 år gamle Andrea Pirlo ikke blir noe yngre. Likevel er det vel ikke helt umulig at han hadde fått noe spilletid også for United om han hadde blitt. Pogba ser imidlertid ut til å få en bra karriere. Noe som akkurat nå ikke kan sies om Morrison.»

Det er ganske nøyaktig seks år siden ansvarlig redaktør Dag Langerød skrev ned disse ordene, i en slags oppsummering av hvordan tiden etter United hadde gått for Paul Pogba og Ravel Morrison.

Vi tør påstå at han traff ganske så greit med akkurat den spådommen.

Siden 2012 har Paul Pogba spilt fast for Juventus, Manchester United og Frankrike. Han ble nylig verdensmester, og United måtte i sin tid slå alle overgangsrekorder for å realisere #Pogback. 

TALENTER: Ravel Morrison, Paul Pogba, Jesse Lingard og Ryan Tunncliffe.

Ravel Morrison på sin side, har hatt opphold i West Ham, QPR, Birmingham, Cardiff og Lazio. Forrige sesong tilbragte han i Mexico, i klubben Atlas – på utlån fra Lazio. 

Tross mange muligheter, har ikke Morrison klart å etablere seg i noen av klubbene over. Nå skal Lazio være klare for å sende Morrison videre så fort som mulig, og turen kan nå gå til Skandinavia, mer presist Östersunds FK i Allsvenskan! 

Det er Sky Sports som kommer med nyheten, og viser til sine kilder for informasjonen.

Östersund ligger for øvrig på en trygg 6. plass på tabellen i Allsvenskan, 15 poeng bak ligaleder AIK.

– Kan bare skylde på meg selv

I et intervju med The Sun i 2015 påpekte Morrison at mye skjedde da han var ung, men når det gjelder United-perioden var han ærlig nok.

– Jeg må være ærlig. United og Alex Ferguson ga meg faktisk for mange sjanser. Jeg tror ikke de ville gitt noen annen spiller så mange sjanser som de ga meg. Jeg kan bare skylde på meg selv for det som skjedde i United. Jeg har ingen unnskyldninger.

FORSØKTE: Rio Ferdinand har snakket om Morrisons talent ved flere anledninger, og skal ha gjort sitt for å gjøre United-drømmen til en realitet.

– Mye av det som skjedde var bare dumhet. Det skjedde ikke fordi jeg var involvert i ran og slike ting. Det handlet mer om tøys, PC-spilling og å henge for mye med venner når jeg egentlig burde fokusert på trening. Jeg slet også med å holde tiden. Jeg tenkte aldri at «Shit, nå må jeg raske på for å rekke trening». Rio Ferdinand tok også tak i dette. Han tok meg til siden og påpekte at jeg måtte  være klar senest 15 minutter før treningen, og så bli der ekstra etterpå.

– For å lykkes i United – eller i en hvilken som helst toppklubb – så må man være profesjonell. Jeg slet imidlertid både med konsentrasjon og fokus den gangen. Rene Meulensteen rådet meg ikke om å dra til West Ham (…), men jeg var ung og ville spille fotball. Hadde jeg fått sjansen igjen så ville jeg imidlertid handlet annerledes, sa han da.

LES HELE SAKEN HER.