Alle tre vant helgens kamper

Etter ett nederlag og fem uavgjorte i sesonginnledningen, kunne til og med Valencia-sjefen glede seg over en trepoenger.

Ellers bød helgen – som vanlig – på tre poeng også til Uniteds to øvrige Champions League-rivaler, Juventus og Young Boys.

Real Sociedad 0-1 Valencia

Allikevel kunne sjefen tilfreds konstatere at Kevin Gameiros fulltreffer etter 36 minutter var nok til sikre laget sesongens første seier.

Med de tre poengene klatret Valencia samtidig helt opp på siden av vertene fra San Sebastian, og ligger nå på en 14. plass på La Liga-tabellen. Begge lag står med åtte poeng og ett minusmål etter syv ligarunder.

OBS: Foran tirsdagens kamp på Old Trafford, bør scoringsvegrende United-spillere merke seg at Valencia, til tross for en mager poenghøst til nå, bare har sluppet inn seks mål på sine syv kamper.

Juventus 3-1 Napoli

I Torino sikret hjemmelaget seg en kruttsterk seier over sin nærmeste rival, Napoli. Dermed utvidet «Den gamle damen» ledelsen i toppen fra tre til seks poeng.

Det var imidlertid gjestene som først fant nettmaskene, med scoring av Dries Mertens etter ti minutter.
Det tok imidlertid Juve kun et kvarter å gjenopprette balansen ved Mario Mandzukic. Kroaten kan imidlertid takke en viss Cristiano Ronaldo for muligheten, for det var portugiseren som sto for forarbeidet. Først rundlurte han Elseid Hysaj og deretter sendte han ballen inn på hodet til målscoreren.

Mandzukic var igjen på farten fire minutter etter pause, og da Napolis Mario Rui pådro seg gult kort nummer to etter en time, sto gjestenes overfor en lang oppoverbakke.

Den maktet de ikke å fullføre, for et kvarter før slutt satte Bonucci inn 3-1 etter nok en Ronaldo-assist, og fastsatte dermed sluttresultatet.

Juventus, som kommer til Old Trafford om tre uker, står nå med full pott etter syv Serie A-runder.

Thun 1-4 Young Boys

Young Boys tok ledelsen allerede etter ti minutter ved Jean-Pierre Nsame, og selv om vertene utliknet åtte minutter senere, var det aldri noen tvil om hvor seieren ville gå.

Miralem Sulejmani satte inn 2-1 fra straffemerket etter en halvtime, før Michel Aebischer og Roger Assale benyttet 2. omgang til å sette inn Young Boys’ – og kampens – to siste mål.

De unge sveitserguttene troner helt alene i toppen av Super League, og det etter ni seire på like mange runder. Allerede nå lyder avstanden ned til lag nummer to, FC Zürich, på hele tolv poeng.