Alle gutta, alle gutta, alle gutta

Her er Supporterklubbens spillerbørs etter nedsablingen av Cardiff.

Denne gangen var det Supporterklubbens Dag Langerød som trillet børskarakterer.

David de Gea – 7
Sjanseløs på straffen. Egentlig bare to redninger å gjøre, begge i 2. omgang. Den første slo han til corner, den andre var han bunnsolid på ved første stolpe.

Ashley Young – 7
Offensiv og positiv i backspillet. Gode cornere. Cardiff kom seg rundt på siden hans et par ganger før pause, men en god kamp totalt sett.

Phil Jones – 7
Stort sett god i duellspillet, og ikke altfor langt unna scoring på en dødball før pause. Viker ikke en tomme i duellspillet, og bidrar sterkt til at hjemmelaget skaper svært lite. Dog minus for at han noen ganger opphever offsidelinja.

Victor Lindelöf – 7
Jones hakket bedre i duellspillet enn svensken, men likevel en bra kamp. Solid, og turte å ta med seg ballen fremover – det vi har lest/hørt at han faktisk kan. Sier også sitt om United at han en gang i 1. omgang – etter åpent spill – var fremste mann på banen. Det hadde aldri skjedd under Mourinho.

Luke Shaw – 8
Glimrende og offensiv i duellspillet. Bryter foran flere ganger og er villig offensivt. Tøff i egen boks også.

Nemanja Matic – 7 (ut mot Fellaini 87)
Helt ærlig – til og med hans bein virket kjappere enn før. I perioder sentral også med pasningene sine. Dette var mye mer som gode, gamle Matic.

Ander Herrera – 7,5
Svært viktig på midten, tør å stå høyt, bryter og er kjapp i frekvensen – og selv om det er litt marginer med så er det positiviteten som gjør 2-0 – da han skyter fordi det jo er det man gjør i en ok posisjon 20 meter fra mål.

Jesse Lingard – 7,5
Brukte tid på å komme i gang, selv om han hadde målgivende til Martials 3-1-mål. Spilte seg imidlertid opp etter pause, og kronet prestasjonen med 5-1-målet.

Paul Pogba – 8
Brukte 25 minutter på å komme i gang, men spilte seg så opp. Nydelig pasning til Herrera før 2-0 og herlig målgivende til 5-1 og kunne scoret selv med et flott langskudd.

Anthony Martial – 8 (Ut for Pereira 86)
Fantastisk 3-1-scoring som er svært viktig før pause, der han startet angrepet og avsluttet det. Villig ellers også, selv om ikke alt nødvendigvis lykkes.

Marcus Rashford – 8 (ut for Fred 79)
Herlig frispark og 1-0 tidlig – som satte tonen. Ellers like arbeidsvillig som alltid, og skaper gjentatte ganger trøbbel med å sette fart og være direkte i stilen.

Fred, Andreas Pereira og Marouane Fellaini spilte for kort tid til å få karakter.