Stiller to lag mot Galaxy

Mourinho med mer info om laget før LA Galaxy-kampen. Se også flere videoer fra treningsfeltet fra den siste treningsøkta før kampen.

José Mourinho har tidligere røpet at Joel Castro Pereira og David de Gea får én omgang hver i oppgjøret mot LA Galaxy, da han avbrøt MUTV.

– Sergio Romero spiller ikke den første kampen. David de Gea og guttungen [Pereira] spiller 45 minutter hver, sa Mourinho den gang.

I et nytt intervju med MUTV har Mourinho fortalt at han gjør noe lignende med utespillerne til kampen i natt (europeisk tid).

LES OGSÅ: Vårt preview til kampen

– Tilnærmingen blir 45 minutter hver. Vi tok med [Demetri] Mitchell og Scott [McTominay] for å beskytte oss mot skader, men for øyeblikket er alle klare til å spille. Jeg kommer til å spille med to ulike lag, 45 minutter for hver spiller, som er en videreføring av den jobben de har gjort – de har gjort ni timers arbeid, og i morgen har de ni timer og 45 minutter.

MED: Demetri Mitchell er ikke nødvendigvis den første som får spilletid så lenge det ikke er noen skader i troppen, men er klar til innsats.

Men er Mourinho imponert av treningsinnsatsen?

TOMMEL OPP TIL SPILLERGRUPPEN: José Mourinho, her fra Manchester Airport før avreise.

– Nei, for jeg vet hvordan de er. Det er ikke en overraskelse for meg, jeg sier stadig vekk at de er en av de beste gruppene jeg har hatt. De er bra folk, gode profesjonelle og de er gode venner. De liker å jobbe, og også å tilbringe tid sammen. Jeg er ikke overrasket.

– De første tre dagene var virkelig harde fordi vi hadde to økter [for dagen], så ni timer med høyintensitetsarbeid tre dager etter ferien var hardt. Nå er det litt redusert for å være i en tilstand som gjør at vi kan konkurrere, fordi det handler om å kunne konkurere med motstanderne våre. Disse to første kampene mot de to amerikanske lagene er velkommne. Lag med mange kamper [under beltet], og som er i hoveddelen av sesongen sin, så det vil bli vanskelig å finne den riktige intensiteten til å spille mot dem, men det er bra for oss.

Mourinho mener Lindelöf og Lukaku er heldige med hvilken spillergruppe de kommer inn i, noe han også var innom på pressekonferansen.

– De er heldige som er her, heldige som er med en så bra gruppe. Det er så enkelt [å bli en del av gruppen]. Romelu er litt engelsk, mens Lindelöf snakker perfekt engelsk, noe som hjelper. Jeg ser på dem og jeg tenker ikke en gang på dem som nye gutter siden integreringen har vært veldig god.

HELDIG: Uniteds nye spillere kommer inn i en fin spillergruppe, mener Mourinho.

– Han er en legende

Mourinho er inne på den gode stemningen blant spillerne, og her er noen videoer derfra. I den øverste ser vi litt liksom-aggresjon fra spillerne, i den andre er det boksekamp mellom Joel Castro Pereira og Anthony Martial (heldigvis ikke på grunn av noen krangel!), mens den siste er MUTVs prat med skuespiller Gary Oldman, som altså viser seg å være United-fan.

Gary Oldman omtalte blant annet Paddy Crerand som en legende – det er vanskelig å være uenig i den omtalen.