– Alexis Sánchez ferdig i United

Chileneren går gratis til Inter, ifølge overgangsekspert.

Når Sky Sports-journalist Fabrizio Romano bekrefter en overgang, er det nesten bare en av de involverte klubbene som er sikrere kilder.

– Går gratis

Det har nå altså Romano gjort, og overgangen det gjelder er Alexis Sánchez fra Manchester United til Internazionale Milano, klubben chileneren har vært utlånt til denne sesongen.

Dermed ser det ut til at Sánchez forlater United etter fem mål på 45 kamper.

Ifølge Romano får Inter angriperen gratis. Sánchez hadde egentlig kontrakt med United til 2022, men de røde djevlene lar nå den tidligere Arsenal-spilleren gå uten å kreve en pengesum fra italienerne.

Til gjengjeld tar nå Milano-klubben over ansvaret for å lønne chileneren.

Ifølge Romano vil kantspilleren tjene syv millioner euro per sesong i Italia.

Kjempeform etter coronapausen

Det var store forventninger knyttet til Sánchez da United signerte ham i januar 2018. Chileneren kom fra et suksessfullt opphold i Arsenal, der han scoret 80 mål og slo 45 målgivende pasninger på 166 kamper, ifølge Transfermarkt.

Overgangen sendte også armenske Henrikh Mkhitaryan til Emirates.

FOR LITE AV DETTE: Det ble for få jubelscener med Alexis Sánchez i United.

Dessverre for både Sánchez og United, har han aldri slått til på Old Trafford.

Hans første (og eneste) fulle sesong i klubben (2018/19) ble preget av skader, og han klarte heller ikke å spille seg til fast plass i verken José Mourinho eller Ole Gunnar Solskjærs United-lag.

Dermed ble han sendt på lån til Inter denne sesongen, for å spille sammen med tidligere United-spillere Romelu Lukaku og Ashley Young.

Der så det lenge ut til at mannen med 132 landskamper for Chile skulle floppe, etter en sesong med lite spilletid og mange skader. Men etter coronapausen, har Sánchez scoret tre mål og slått syv målgivende pasninger.

Det er denne formen som sørger for at Inter nå skal være klar til å gi angriperen fast opphold på San Siro.