– Akkurat nå tenker jeg ikke på utfallet av serien, men vi har selvsagt lyst til å komme oss oppover på tabellen

Fredag ettermiddag ble Ole Gunnar Solskjær intervjuet i Kristiansund kommunes radiosending om coronasituasjonen.

Solskjær snakket der om hverdagen akkurat nå, med restriksjoner fra myndighetene.

– Jeg tror engelskmenn har skjønt alvoret nå, sa United-sjefen.

United ligger på femteplass i Premier League (noe som kan være nok til å sikre Champions League, så lenge City-utestengelsen blir stående), og det er usikkert hvordan resten av sesongen eventuelt blir.

– Akkurat nå tenker jeg ikke på utfallet av serien, akkurat nå er det andre ting som er viktig. men vi har selvsagt lyst til å komme oss oppover på tabellen. Det er et viktig Premier League-møte i dag. Jeg venter bare og ser hva som blir bestemt.

UKLART: Vi vet ennå ikke hva som hva som skjer med denne Premier League-sesongen.

Håper å se spillerne på banen igjen snart

Selv om Solskjær var klar på at det er andre ting som er langt viktigere enn fotballen, så betyr det slettes ikke at han ikke savner fotballen.

– Jeg håper det ikke tar for lang tid før jeg får sett spillerne mine på banen igjen, sa han.

– Jeg gleder meg til Eliteserien starter også. Fotballen er viktig. Av alle uviktige ting, så er vel fotballen den viktigste.

Solskjær fortalte om daglig kontakt med støtteapparatet, og hyppig direktekontakt med spillerne (som han også sa at trener godt) også.

– Jeg prøver å snakke med de fleste av spillerne i løpet av hver uke.

– De har vi slått denne sesongen!

En av de som ledet sendingen var Leeds-fan, og han håper selvsagt på at sesongen ender med at Leeds (som topper Championship) rykker opp i Premier League.

Solskjær bekreftet at han følger med på Championship, siden United skal møte lag derfra (de som rykker opp, pluss i cuper). Da programlederen holdt frem en Leeds-fan og spurte om Solskjær kjente igjen den drakta, så kunne ikke United-sjefen dy seg.

– De har vi slått denne sesongen! Vi møtte dem i Australia. Jeg har vært med på flere av de kampene, og det er store kamper, sa Solskjær, som også roste Leeds-sjef Bielsa.

Solskjær scoret til sammen fire mål mot Leeds i spillerkarrieren, inkludert to mål på Elland Road i 4-3-seieren i 2002.

FEIRER MÅL MOT LEEDS: Jubel etter et av Solskjærs mål på Elland Road.