– Agent RVP her, godt å se at dere lyttet, United

Lite visste Robin van Persie, da han hadde en spørsmålrunde med sine følgere på Twitter, at han åtte måneder senere skulle få det som han ville med en United-signering.

La oss skru klokken noen måneder tilbake, faktisk så langt tilbake at coronaviruset foreløpig ikke er samfunnets største bekymring.

Det er 3. februar, og den tidligere United-spissen Robin van Persie har en spørsmåls-runde med sine følgere på Twitter.

– Hvilken spiller synes du Man United bør signere denne sommeren?

Det var flere spørsmål som ikke ble svart på den ettermiddag, rett og slett fordi det ble mange spørsmål for den tidligere Nederland-kapteinen.

Svaret hans på dette spørsmålet, derimot, er som musikk i våre ører – spesielt når vi vet hva resultatet av overgangsvinduets siste dag ble.

Mannen som selv skjøt United til ligagull i 2013 var nemlig ikke i tvil da han svarte på spørsmålet, en drøy halvtime senere.

– En strålende spiller, og tilgjengelig #GoalMachine, svarte nederlenderen.

Lite visste han, eller vi, at det ene svaret skulle bli så relevant og populært hele åtte måneder senere.

Målmaskin

Klokken hadde bare såvidt rukket å bli elleve på kvelden når Manchester United delte pressemeldingen om at Edinson Cavani hadde skrevet under på en kontrakt med klubben.

Cavani, som har vært klubbløs etter at kontrakten hos Paris Saint-Germain aldri ble fornyet, var en av overgangene alle hadde ventet på, allerede før transfer-guru Fabrizio Romano meldte at det kom til å skje.

Van Persies tweet, derimot, var det noen som ikke hadde glemt, og han ble også minnet på den selv før han tok til Twitter for å dele sine tanker.

– Glad for å se at dere hørte, låter den ferskeste tweeten fra nederlenderen.