Ærlig Maguire: − Jeg spilte ikke bra

United-spilleren som fikk mest kritikk  forrige sesong var Harry Maguire.

Maguire spilte en overraskende svak sesong i 2021/22, og skuffede fans tok til sosiale medier for å skrive hatefulle kommentarer til midtstopperen.

Nå er han imidlertid fast bestemt på å slå tilbake etter den skuffende sesongen.

− Hør her, fjoråret var skuffende. Individuelt spilte jeg ikke bra, og som lag spilte vi absolutt ikke bra, sa han under et supporter-arrangement i Melbourne.

Melbourne Victory v Manchester United
ELSKET OG HATET: Maguire stilte opp på bilder med fansen etter seieren mot Melbourne Victory.

Selv om hele laget var ansvarlig for den dårlige sesongen, er engelskmannen den spilleren fansen oftest la skylden på. Han er den dyreste forsvarsspilleren i historien, og med det følger det selvsagt høye forventninger.

Midtstopperen kom til United i 2019 med en prislapp på 80 millioner pund, og  overgangssummen blir ofte nevnt når kritikken mot Maguire kommer.

A24C34D5-F13A-4AC8-A72C-0085B9DC7D95
SEIER: Harry Maguire på banen i kampen mot Melbourne Victory.

Selv om han innrømmer å ha levert en dårlig sesong, tar han også seg selv i forsvar.

− En god karriere kan vare i 10 til 15 år, men det vil aldri være slik at du går gjennom karrieren uten utfordringer. Du må kjempe, du kommer til å få tilbakeslag og fjoråret var absolutt et tilbakeslag for meg selv på min karrierevei. Men det er bak oss nå, og vi ser lyst på framtiden og til å få denne klubben tilbake til å vinne trofeer, som er det klubben handler om.