Ærlig Fred: – Vi vil gjøre ting bra igjen

Den brasilianske midtbanespilleren har åpnet opp om tankene i forkant av de tøffe kampene som nå kommer på løpende bånd.

Landslagspausen er over, og United gjør nå de siste forberedelser før lørdagens kamp mot Newcastle. Det er en av mange tøffe kamper som venter United før månedsskiftet oktober-november.

– Landslagspausen har vært bra for oss, fordi det har gitt oss en mulighet til å koble av og tenke litt, forteller Fred. 

Han er blant spillerne som tilbragte landslagspausen i Manchester, hvor han har jobbet for å være klar til de kommende kampene.

I et intervju med manutd.com forteller han at nederlaget mot Tottenham fortsatt er et sårt punkt for laget, men at målet nå er å ta med seg så mange poeng som overhodet mulig fra de kommende kampene.

Viktig å se fremover

– Ingen ønsker å tape en kamp, spesielt ikke på hjemmebane og med det resultatet. Vi har tenkt masse på det, og snakket masse om det i garderoben, forteller den brasilianske midtbanespilleren.

JUBEL: Det er slike scener Fred håper det kan komme flere av i kampene som kommer.

Han ser på lørdag som en mulighet til å få en ny start, og han ser frem til det som forhåpentligvis blir en bra kamp mot Newcastle.

– Det er viktig for oss å se fremover. Det som har skjedd i tidligere kamper må vi legge bak oss, og vi må tenke fremover.

LES OGSÅ: Maguire usikker i forkant av møtet med Newcastle

Sikter på poeng

Fred er klar i sin tale om at de ikke, under noen omstendigheter, kan akseptere å havne langt ned på tabellen. Han kan fortelle at de nå har fullt fokus mot å klatre opp på tabellen, slik at de er mer med hele veien.

– Vi må sikte på å ta så mange poeng som mulig, og vi er nødt til å gjøre vårt aller beste, slik at vi ikke må begynne å ta igjen en hel masse poeng i andre halvdel av sesongen.

Han forteller at landslagspausen har blitt brukt til trening, og at de har benyttet seg av muligheten til å kunne perfeksjonere noen ting.

– Nå må vi bare, som sagt, gjøre vårt beste, se fremover, og vinne.