Åpnet målkontoen

Joshua King fikk spille sin første hele kamp for Blackburn Rovers, da de tok i mot Cardiff, fredag kveld.

Cardiff har startet sesongen sin i Championship på strålende vis, og lå på topp før fredagens kveldskamp på Ewood Park. Det skulle bli tøft for vertene, som stilte med Joshua King fra start.

King prøvde seg flere ganger i første omgang, men det kan se ut som om han fortsatt trenger litt tid på å bli samspilt med sine medspillere på topp hos Rovers. Cardiff tok ledelsen 1-0 før pause, men etter hvilen gikk hjemmelaget mer offensivt ut. Seks minutter ut i omgangen fikk han ballen servert fra Colin Kazim-Richards. King suste forbi forsvaret, og avsluttet kaldt forbi gjestenes keeper, til 1-1.

Den glade delen av historien stopper der, for Blackburn ble til slutt overkjørt og tapte kampen 4-1. Vi tar med oss Joshuas første scoring for Henning Bergs lag, og håper det kommer mange fler i løpet av de neste kampene.