– Å la Ronaldo gå vil være et tegn på at Ten Hag viser styrke

Jamie Carragher beskriver Ronaldo-floken som en såpeopera.

Den tidligere Liverpool-spilleren er sammen med tidligere United-kaptein Gary Neville den mest profilerte ekspertkommentatoren hos rettighetshaveren Sky Sports.

LES OGSÅ: 
Ten Hag: Uakseptabelt
Ferdinand: Selvfølgelig er han ikke fornøyd

Carragher har også sin egen spalte i avisen Telegraph, og det er her han påpeker at ingen spiller han være større enn klubben eller manageren.

ronnierayo
VIL IKKE SELGE: Manchester United har så langt vært klar på at Cristiano Ronaldo ikke er til salgs.

– Ten Hag ville gjort lurt i å lese Sir Alex Fergusons selvbiografi og det er særlig én setning som skiller seg ut: «I det øyeblikket en Manchester United-spiller trodde han var større enn manageren måtte han gå». Erik ten Hag kan vise sin autoritet overfor stallen ved å la den portugisiske stjernen dra.

– Det sender en melding til resten av troppen at han ikke vil akseptere mangel på disiplin. Å beholde Ronaldo vil bare forlenge problemet og det som har blitt en uønsket såpeopera, skriver Carragher. 

Carragher viser til at Pep Guardiola vraket stjerner som Ronaldinho og Deco da han overtok Barcelona og Guardiola gjorde det samme med Joe Hart etter at den tidligere Barcelona-spilleren ble manager i Manchester City.

Manchester United v Rayo Vallecano - Pre-Season Friendly
«EN UØNSKET SÅPEOPERA»: Det er konklusjonen til Sky Sports sin ekspert Jamie Carragher om Ronaldo-floken. Her prøver Erik ten Hag å gi sine instruksjoner til portugiseren under Uniteds treningskamp mot Rayo Vallecano.

– Den beste måten Ten Hag kan angripe fremtiden på, er å kvitte seg med en spiller som tviholder på merittene fra fortiden, skriver Carragher. 

I sommer forlot Edinson Cavani Manchester United etter at kontrakten hans gikk ut. Mason Greenwoods fremtid i klubben virker særdeles tvilsom, og Uniteds alternativer på spissplass er betydelig færre enn ved sesongstarten for ett år siden.

Uniteds tydelige melding så langt har vært at Cristiano Ronaldo ikke er til salgs.