9 på landslagsoppdrag

OPPDATERT 23.45 Ni United-spillere, deriblant Wes Brown (2) som scoret for England, var i aksjon for sine respektive landslag onsdag kveld. Det har hittil ikke kommet noen opplysninger om skader.

Her følger en rask gjennomgang over kveldens hvem og hvor:

NORGE – IRLAND 1-1 (0-1)

John O'Shea spilte hele kampen og gjorde en ok innsats i Irlands midtforsvar, under ufyselige forhold på Ullevål Stadion.

HVITERUSSLAND – ARGENTINA 0-0

Carlos Tevez, som mistet ligaåpningen mot Newcastle som følge av dødsfall i familien, spilte 81 minutter for Argentina da de hviterussiske vertene overraskende holdt nullen i Minsk.

ENGLAND – TSJEKKIA 2-2 (1-1)

Wes Brown, Rio Ferdinand og Wayne Rooney spilte fra start da England med nød og neppe reddet uavgjort mot Tsjekkia på Wembley. Gjestene tok ledelsen to ganger, men Wes Brown, med sitt første landslagsmål, og Joe Cole, slo tilbake for Fabio Capellos mannskap.

Brown skallet inn den første utlikningen etter corner fra ex-Red David Beckham like før pause, mens Cole snublet inn 2-2 på overtid.

Mens Brown spilte hele kampen for engelskmennene, nøyde Ferdinand seg med 59 minutter og Rooney med 69.

SKOTTLAND – NORD-IRLAND 0-0

Darren Fletcher spilte hele kampen da Skottland slet seg til uavgjort hjemme i Glasgow. Klubbkamerat Jonny Evans hadde størst grunn til å være fornøyd med laginnsatsen av de to, for de grønnkledte irene, i undertall den siste halvtimen, kunne fort ha gått seirende ut av nabo-oppgjøret. Ex-Red David Healy brant blant annet et straffespark etter 62 minutter.

SVERIGE – FRANKRIKE 2-3 (1-1)

Uniteds tidligere leiesoldat, Henke Larsson (37), scoret et drømmemål etter seks minutter, men svenskene måtte etter hvert se Frankrike og Patrice Evra komme tilbake og gå seirende ut av et fartsfylt oppgjør på Ullevi i Gøteborg. United-backen spilte hele kampen.

PORTUGAL – FÆRØYENE 5-0 (1-0)

Carlos Queiroz fikk det som han ville da Portugal knuste Færøyene med 5-0 i hans første kamp som landslagssjef. En Nani på jakt etter kamptrening spilte hele oppgjøret, og fastsatte sluttresultatet med scoring på overtid.