– 75 prosent klar for United

Ja, hvordan er egentlig situasjonen nå som Chelsea også skal ha forhørt seg om Alexis Sanchez?

City skal ha gitt seg, men Chelsea skal sent mandag kveld ha undersøkt muligheten for å kuppe Alexis Sanchez-overgangen.

Her kan du se hvordan engelsk presse opsummerer den nye utviklingen i overgangs-sagaen.

The Telegraph:

Jose Mourinho håper at United klarer å holde unna for Chelsea (…), og United ligger fortsatt i front, spesielt fordi de har tilbudt Henrikh Mkhitaryan til Arsenal i bytte.

Arsenal hadde ikke hatt noe kontakt med Chelsea før mandag kveld, og en overgang vil overraske – all den tid Chelsea må gå bort fra lønnsstrukturen sin for å få det til – en lønnsstruktur hvor Eden Hazard nå er best betalt, med 200.000 pund i uka.

Daily Mail:

– Chelsea ligger bak United.

The Independent:

Alexis Sanchez-overgangen til United er 75 prosent klar, sier kilder til avisa, men Chelsea har forhørt seg om hva som skal til for å sikre seg Sanchez – og står klar til å slå til om Arsenals samtaler med United bryter sammen. (…)

Det skal være en liten bekymring på Old Trafford om at Alexis Sanchez kanskje vil foretrekke å bo i London også videre.

The Times:

Chelsea gjorde et siste forsøk på å stoppe Alexis Sanchez-overgang til Manchester United (…), men United er fortsatt den mest sannsynlige destinasjonen for 29-åringen.

Daily Mail:

Chelsea har også spurt hva som skal til for at de skal få Alexis Sanchez, men de ligger foreløpig bak United. De er på spissjakt, men klarte ikke å bli enige med West Ham om Andy Carroll.

Sanchez har likevel fortalt venner at han forventer å slutte seg til United, hvor 7er-drakta gjøres klar til ham.

Arsenal ønsker imidlertid en spiller fra United, men Henrikh Mkhitaryan er motvillig til å dra og United nekter å selge Anthony Martial.

The Sun:

Chelsea er inne i kampen, men de skal ikke være villig til å betale fem millioner pund til Sanchez’ agent.