5000 har stemt: Disse bør få muligheten

Her er de dere lesere mener bør få sjansen mot Bournemouth.

Publisert Sist oppdatert

Tapet mot West Bromwich får konsekvenser, skal vi tro José Mourinho.

Etter kampslutt gjorde portugiseren det klart at flere spillere hadde spilt seg ut av laget med begredelige prestasjoner, og hintet til at det blir utskiftninger allerede onsdag kveld mot Bournemouth.

FA-cup-semifinalen mot Tottenham på lørdag bør være en gulrot for samtlige spillere i troppen, og med gode prestasjoner på onsdag mot Bournemouth kan laget plutselig se annerledes ut enn forventet på Wembley.

I den anledning delte tre journalister i united.no-redaksjonen sine meninger om hva som bør skje med laget – og oppmuntret dere lesere til å delta i avstemningen. 

Det valgte over 5000 av dere å etterkomme – og det er spesielt to spillere dere ser fra start mot Bournemouth: Marcus Rashford og Eric Bailly. 

Full oversikt over stemmene

Spillere:Antall stemmer: Prosent:
Luke Shaw70812,68
Matteo Darmian561
Eric Bailly101418,17
Marcos Rojo1933,46
Phil Jones1803,22
Scott McTominay55810
Marouane Fellaini390,7
Daley Blind510,91
Marcus Rashford110519,8
Anthony Martial85715,35
Jesse Lingard82114,71

OPTA: (+) Slik gjør Pogba det mot de beste

Rashford + Martial = sant?

Som oversikten over viser, leder Marcus Rashford såvidt foran Eric Bailly på hvem dere mener bør starte mot Bournemouth. Bailly ble hvilt mot West Brom, og det er usikkert om han spilles inn igjen på onsdag, eller om Mourinho sparer ivorianeren til FA-cupen førstkommende lørdag.

Anthony Martial følger like etter, selv etter de siste ukers spekulasjoner om franskmannens fremtid. 

Kanskje vi endelig får se Marcus Rashford og Anthony Martial på hver sin flanke fra start mot Bournemouth? 

Den tanken får støtte fra ESPNs Rob Dawson, som pleier å ha en viss idé om hva som rører seg i korridorene på Old Trafford. Han skriver at det forventes store endringer på laget, og at de to unge angrepsspillerne kan få muligheten samtidig:

Luke Shaw, som denne sesongen har mistet plassen sin (hvis man kan si at han hadde den i utgangspunktet) til ti år eldre Ashley Young, er også en spiller mange av dere ønsker å se fra start.

De færreste av dere ønsker å se Marouane Fellaini returnere til folden, ei heller Daley Blind ser ut til å ha mye tillit hos supporterne om dagen. Det gjelder forsåvidt også tydeligvis for José Mourinho.

Mourinho varsler endringer

– Hva er kriteriene når en manager skal ta ut laget? Jeg kjenner bare til ett – måten de spiller på, sa Mourinho, som en bekreftelse på at 0-1-tapet vil få konsekvenser for laguttaket.

Det var ingen smørblid portugiser som møtte pressen etter WBA-tapet, og Mourinho varslet da at flere spillere vil få muligheten til å vise seg frem i midtuka mot Bournemouth.

– Det er den eneste måten jeg kan velge spillere på. Skulle jeg heller gått etter pris? Eller lønn? Eller hvem som er kjekkest? Den eneste måten å gjøre det på er å velge etter prestasjoner.

Hvem mener dere bør få muligheten mot Eddie Howes Bournemouth? Sleng inn deres tips i kommentarfeltet!

Powered by Labrador CMS