Common Goal har nådd 100 signaturer

To australske kvinner er de siste i rekken til å bli med i Common Goal, og dermed har Juan Mata sitt prosjekt rundet tresifret antall signaturer.

Publisert Sist oppdatert

I august 2017 ble Juan Mata frontfigur for veldedighetsprosjektet som kalles Common Goal.

Kort fortalt går det ut på at spillere og managere som blir med på Common Goal skal gi én prosent av lønna si til organisasjonen, som så gir pengene videre til veldedige formål.

Siden Mata ble en del av prosjektet har han forsøkt å få med profilerte spillere, managere og andre fotballprofiler, og nå mindre enn to år etter at han lanserte Common Goal, er signatur nummer 100 et faktum.

De to seneste tilskuddene er australske Aivi Luik og Alex Chidiac.

– Jeg er spesielt glad for at det er Aivi og Alex som blir nummer 99 og 100. Vi har nå nådd en bra balanse blant menn og kvinner i Common Goal, skal Mata ha sagt ifølge Reuters.

De blir altså nummer 99 og nummer 100 som signerer. Fra før av er fotballprofiler som Mats Hummels, Alex Morgan, Georgio Chiellini, Kasper Schmeichel og Shinji Kagawa med på Common Goal.

ER MED: Casey Stoney er en av de nå 100 som er med i Common Goal-prosjektet.

Ingen av dagens United-spillere har ennå hengt seg på, men manager for kvinnelaget, Casey Stoney, er en av de nå 100 som er med.

Juan Mata sitt engasjement og herlige vesen utenfor banen er en av grunnene til at de aller fleste United-fans vil se han signere en ny kontrakt med klubben.

Flere rapporter de siste månedene har derimot hintet om Mata og United ikke blir enige om en ny kontrakt, og Barcelona har blitt nevnt som det mest sannsynlige stoppestedet for spanjolen.

POPULÆR: Mange håper at Juan Mata signerer ny kontrakt, men rapporter tyder på at han har spilt sin siste kamp for United.
Powered by Labrador CMS