– David Beckham var mitt idol

I et intervju med NUFC TV, røper Newcastles Dwight Gayle at han vokste opp som United-supporter.

Publisert Sist oppdatert

Den 27 år gamle angriperen, som er inne i sin andre sesong på St. James’ Park etter overgangen fra Crystal Palace i fjor sommer, forteller også at han fortsatt har følelser for lørdagens motstander.

Jeg vokste opp som United-supporter og har vel litt følelser for dem fremdeles, ja. Jeg liker fortsatt å se dem spille.

Dere jobbet så hardt for å komme dere opp fra Championship; var det på grunn av kamper som dette?
– Ja, alle vet jo hvor store de er, og det vil bli fantastisk for oss å få spille foran 75.000 mennesker på Old Trafford. Men vi kan ikke la oss blende for mye av det; vi må konsentrere oss om måten vi må spille på, og til syvende og sist plukke med oss poeng.

Du vokste opp som United-supporter?
– Ja, og med David Beckham som den store helten. Han var idolet mitt, så ja; jeg vokste opp som United-supporter og har vel litt følelser for dem fremdeles, ja. Jeg liker fortsatt å se dem spille.

Det har ofte blitt målrike oppgjør mellom United og Newcastle. Sist de møttes på Old Trafford, 22. august 2015, endte det imidlertid 0-0.

Det har bestandig vært noe med kampene mellom disse to lagene… Det har alltid vært rivalisering mellom dem.
– De har utkjempet mange store klassikere, og jeg er sikker på at det vil bli mange flere, for dette er to svære klubber med fans som er veldig lidenskapelige i sin støtte. Derfor vil dette alltid være en storkamp.

De (Man United) ligger i øyeblikket på andreplass i Premier League. De har ikke tapt på Old Trafford på over et år, tror jeg. Gjør dette det mer skummelt å møte dem, eller er det en kamp dere bare gleder dere til å spille?

– Joda, du gleder deg selvfølgelig til å spille, og du kan ikke henge  deg for mye opp i anledningen. Men, som jeg sa tidligere; du må sørge for å være fokusert og ikke la deg påvirke for mye. Isteden må du konsentrere deg om jobben, sier Gayle avslutningsvis i intervjuet som du kan se i sin helhet her (krever innlogging).

Powered by Labrador CMS