Dirigenten på en svak dag

Nemanja Matic styrte United-skuten, men det var Marcus Rashford som avgjorde kampen takket være en stor keepertabbe.

Publisert Sist oppdatert

David de Gea – 6
Hadde fint lite å gjøre før pause. Det lille som kom tok spanjolen seg greit av. Praktisk talt arbeidsledig etter pause.

Antonio Valencia – 7
På halvdistanse et par ganger og ikke like angrepsvillig som vi har sett ham tidligere. Pådro seg et unødvendig gult kort og var på halvdistanse ved et par anledninger. Farten hans var likevel god å ta de gangene Benfica skrudde opp tempoet. Komfortabel etter pause da Benfica hadde lite å bidra med og var flink til å bryte Benficas angrep.

Victor Lindelöf – 6
Åpnet noe rufsete, og ga bort et helt unædvendig frispark som kunne blitt farlig. Men svensken spilte på seg selvtillit og trygghet. Gjorde jobben uten å briljere. Etter pause fikk han og United-forsvaret en enkel jobb.

Chris Smalling – 7
Solid og sterk i duellene, men i likhet med resten av United-forsvaret trivdes han ikke like bra de gangene det gikk fort langs bakken. Full kontroll etter pause og hadde et par viktige headinger i eget felt.

Daley Blind – 6
Trøblet med tempoet i eget forsvar, men får pluss for et par solide raid på venstresiden og et par brukbare innlegg. Ble knapt utfordret etter hvilen, men var tidvis i overkant komfortabel.

Ander Herrera – 6
Jobbet hardt, men fikk ikke utrettet mye. Unøyaktig og slurvete de gangene han hadde ballen. Noe mer komfortabel etter hvilen da United styrte kampen, men alt i alt en svak kamp av spanjolen.

Nemanja Matic – 7
Ga United eleganse og balanse, men da det ikke var nok tok Matic ansvar og fikk Uniteds første skikkelige avslutning i kampen med et skudd fra spiss vinkel. En og annen feilpasning, men evner å styre spillet som ingen andre. Farlig langskudd som gikk like over. Noe mindre dominant etter pause.

Juan Mata – 6
En av få som evnet å sette fart på spillet til United, men også spanjolen ble for unøyaktig i de avgjørende øyeblikkene. Prøvde på mye, lyktes bare delvis. Byttet ut syv minutter før slutt etter en ujevn 2. omgang.  

Henrikh Mkhitaryan – 5
Spiller på små marginer og når det ikke lykkes blir det mange feil. Det ble det også denne gangen i likhet med Liverpool-kampen. Virker å være inne i en blindgate etter en solid sesongstart.

PÅ TRYNET: Henrikh Mkhtaryan fikk ikke utrettet stort mot Benfica.

Marcus Rashford – 7
Svak heading etter halvtimen, og gikk i offside da han enkelt kunne unngått det. Virket regelrett sløv før pause, men kom på banen i 2. omgang med en helt annen innstilling. Skapte mer på venstresiden de første fem minuttene av 2. omgang enn han gjorde i løpet av de første 45 minuttene. Livlig og leken etter hvilen, men får sende en stor takk til 18 år gamle Mile Svilar i Benficas mål for scoringen. Forhåpentligvis er ikke skaden han pådro seg alvorlig.

Romelu Lukaku – 5
Fikk minimalt å jobbe med, men de gangene han var involvert før hvilen ble det farlig. Nesten usynlig etter pause. Et lite pluss for god jobb på defensive dødballer, men en svak kamp av Uniteds toppscorer.

SVAK: Romelu Lukaku fikk ikke utrettet all verden mot Benfica.

Anthony Martial, Jesse Lingard og Scott McTominay spilte ikke lenge nok til å få børskarakter.

Powered by Labrador CMS