– Tenker nok på Chelsea-kampen

Fenerbahce-trener Dick Advocaat forevnter store endringer på United-laget som møter hans mannskap.

Publisert Sist oppdatert

Fenerbahce sin oppladning til Europa League-kampen mot United kunne definitivt ha vært bedre.

Etter gårsdagens nødlanding i Budapest, er imidlertid Dick Advocaat fast bestemt på å unngå en krasjlanding når mannskapet hans løper ut på Old Trafford torsdag kveld.

fens5
GODT HUMØR: Uniteds spillere og trenere gjorde unna de siste forberedelsene på Carrington før møtet med Fenerbahce.

Den erfarne nederlandske treneren tror det blir en tøff kamp, men vil uansett ikke bruke nødlandingen i Ungarn som unnskyldning om noe skulle gå skeis.

– Jeg forventer at United vil gjøre flere forandringer på laget fra kampen mot Liverpool. Det var forresten en veldig bra kamp. Jeg registrerte at mange var veldig negative i etterkant, men sett fra en treners perspektiv var det en bra kamp, sa Advocaat til pressen på onsdagens pressekonferanse.

Han la heller ikke skjul på at han tror Mourinho har Chelsea-kampen i tankene når han tar ut laget til torsdagens kamp.

– De har en tøff kamp mot Chelsea allerede på søndag, så det kommer en del endringer på laget (til kampen mot Fenerbahce red. anm).

 

Advocaat har latt seg begeistre av José Mouriho og er overbevist om at portugiseren er rett mann for klubben.

– Han er en glimrende trener og han har en veldig bra tropp. Han trenger litt tid på å bli kjent med alle, men han har vunnet noe uansett hvr han har vært tidligere. Jeg er ikke i tvil om at han vil få United tilbake til der laget hører hjemme, sa Advocaat.

Powered by Labrador CMS