– Han trengte dette

Samlivsbrudd skal ha påvirket Anthony Martial.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge vanligvis troverdige James Ducker i The Telegraph, skal Manchester United vært bekymret for at problemer på hjemmefronten har hatt innvirkning på spillet til Martial.

Den franske angrepsspilleren fikk sitt første mål på ni kamper denne sesongen i søndagens oppgjør mot Stoke, som til slutt endte 1-1. Etter kampen sa Mourinho til pressen at Martial ”trengte dette målet”, etter en varierende start på sesongen.

Den engelske storavisen mener å vite at treningsstaben i Manchester United skal ha vært bekymret for at bruddet med moren til deres barn, og alt som har stått rundt dette i pressen, skal ha påvirket Martial både på – og av banen.

Skuffende EM-sluttspill

Martial

Jose Mourinho skal ha hatt mange samtaler med Martial i år, for å prøve å bryte den dårlige trenden. Det er forstått at Mourinho mener at Martial er et spesielt talent, og ønsker at han skal bli en essensiell del av angrepsvåpnet hans.

Mistet draktnummeret

En annen faktor kan være at Martial skal ha ytret ønske om å spille mer sentralt på topp, men har for det meste blitt brukt på kantene så langt. Dette ble kanskje sterkest understreket med ankomsten til Zlatan Ibrahimovic i sommer, som førte til at Martial måtte bytte fra nummer 9 til 11, et nummer typisk brukt av kantspillere.

Så er spørsmålet om det vakre målet på søndag kan være nok til å legge de tunge tidene bak seg. Vil Martial igjen bli en viktig brikke for United denne sesongen?

Powered by Labrador CMS