– Litt ukomfortabelt

TV 2-kommentator Kasper Wikestad har snakket med United.no om søndagens hendelse på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Det var ikke ventet noe voldsomt sportslig drama på Old Trafford denne søndagen, og enda mindre ventet var det dramaet av utenomsportslig karakter som endte opp med å utfolde seg.

Kasper Wikestad skulle kommentere kampen, og var til stede på stadion, og han tok seg en prat med United.no om den spesielle arbeidsdagen mens han var på vei til Heathrow.

I begynnelsen var det ikke så lett å få med seg hva som foregikk, ifølge TV 2-kommentatoren.

– Jeg merka at det ikke var så fullt som det pleier å være, og så kom det noen beskjeder over høytalerne som jeg ikke helt fikk oppfattet. Så så jeg at folk gikk fra plassene sine, og beskjeden om «operation code red» kom.

evakuering (650 x 358)
EVAKUERING: United satte raskt i gang med evakuering av Stretford End og deler av Sir Alex Ferguson Stand. I tillegg var inngangene allerede blitt stengt, noe som var grunnen til at Wikestad kunne merke at Old Trafford ikke var like fullt som det pleier å være kort tid før planlagt kampstart.

Nervøst

– Vi ble bedt om å sitte igjen, noe som var litt ukomfortabelt, for det er jo en litt ukomfortabel ting å bli bedt om. Jeg merket at folk rundt meg ble litt nervøse også. Det er synd at det er slik at en skal bli nervøse av slikt, sier Wikestad, som også var på England-Frankrike i november, en kamp som var meget spesiell siden den kom bare noen dager etter terrorangrepet i Paris.

Wikestad mener at klubben håndterte det godt, og politifolk han snakket med var enige.

– De skrøt fælt av seg selv, Manchester United og alle tilskuerne, men du merka på utsida at politiet var nervøse også mens det pågikk.

otvakt
AVSPERRET: Politiet fikk litt av en jobb på Old Trafford på søndag.

 

 

Powered by Labrador CMS