– Det er ganske sprøtt

For det nye stjerneskuddet Marcus Rashford er det tydeligvis lettere å score mål enn å beskrive hvordan det oppleves når han gjør det.

Marcus Rashford scoret to og hadde målgivende til Ander Herrera sin 3-1-scoring. Snaue ti minutterfør slutt forlot han Old Trafford-gresset til stående applaus og den sindige 18-åringen innrømmer at de siste dagene har vært noe helt utenom det vanlige.

– Bare en bonus

– Det var min første kamp i Premier League så det er fantastisk i seg selv. Å score to er bare en bonus. Forhåpentligvis kan det fortsette slik, sa Rashford til Sky Sports.

Marcus Rashford jubler med laget
GRATULERES: Marcus Rashford jubler med laget

Rashford debuterte med to mål i 5-1-seieren mot Midtjylland i Europa League sist torsdag. United.no var blant mediene som ventet med forhåpninger og tålmodighet på en kjapp prat med 18-åringen. Rashford har imidlertid ikke gjennomgått den nødvendige mediatreningen med MUTV og ble høflig geleidet forbi samtlige journalister, inkludert MUTV og Uniteds egne redaksjoner.

Men etter de to scoringene mot Arsenal var det nesten umulig for United å stå imot presset fra media og Rashford ble sendt ut for en kjapp prat med Sky Sports sammen med kapetin Michael Carrick.

– Vanskelig å beskrive

Etter de to målene mot Arsenal ble Rashford hyllet av både sin egen manager og gjestenes Arsene Wenger.

– Spilleren som overrasket med var utvilsomt Rashford. Han beveget seg lurt og med en klar intensjon i boksen. Basert på hva jeg så jeg i dag, kan han bli en meget positiv overraskelse for Manchester United, sa Wenger.

I løpet av fire dager har ungutten scoret fire mål og gått fra en anonym tilværelse blant Uniteds akademispillere til å bli en stjerne på førstelaget.

Rasford innrømmer at det hele har gått veldig fort.

– Det var et sjokk å spille i uken (torsdag red anm.) fordi Martial skulle starte og jeg skulle komme inn. Men jeg fikk aldri tid til å tenke så mye på kampen og det tjente jeg på. Det er vanskelig å forklare hva som skjer med deg når du er ute på banen. Adrenalinet pumper, det hele er egentlig ganske sprøtt, ler Rashford.