20 mann på tur

Her er spillerne José Mourinho tar med seg til Rotterdam.

20-mannstroppen består som ventet av flere spillere som ennå ikke har vært i aksjon denne sesongen. Matteo Darmian, Timothy Fosu-Mensah, Marcos Rojo, Memphis, Morgan Schneiderlin og Ashley Young,  har alle fått utlevert flybilletter, med sjansen til å overbevise José Mourinho om at de blir å regne med fremover.

Ingen Rooney

Vi merker oss ellers at kaptein Wayne Rooney har fått fri. Det samme har Antonio Valencia, Jesse Lingard og Luke Shaw. Sistnevnte deltok på dagens trening, til tross for en påstått strekkskade. Trolig har han derfor blitt utelatt «sånn for sikkerhets skyld».
At heller ikke Henrikh Mkhitaryan,  eller Phil Jones blir med over Kanalen, er derimot ingen overraskelse. Begge to manglet på onsdagstreningen og er etter alt å dømme skadet.

Troppen: De Gea, Romero, Johnstone; Darmian, Bailly, Blind, Fosu-Mensah, Rojo, Smalling; Carrick, Fellaini, Herrera, Mata, Memphis, Pogba, Schneiderlin, Young; Ibrahimovic, Martial, Rashford.

P.S.: Europa League-møtet med Feyenoord har avspark torsdag kveld klokken 19.00 (merk tiden). Oppgjøret vises på MAX i Norge, Kanal 9 i Sverige, og på 6’eren i Danmark.