1-1 for reservene

VIDEO United spilte 1-1 borte mot Everton torsdag, der Manucho scoret sitt første mål for klubben.

Blant annet på grunn av to avlyste kamper, var dette reservelagets første obligatoriske kamp på nøyaktig en måned.

Kanskje var laget som følge av det litt rustne, for i hvert fall kom det en kalddusj imot da vertene tok ledelsen etter kun tre minutter ved Kieran Agard.

Storvokste Manucho spilte alene på topp. Etter tolv minutter hadde han en fin avslutning, men Everton-keeper John Ruddy reddet så vidt. United hadde mye av ballen før pause, men likevel var Merseyside-klubben nærmest scoring da David Gray så vidt fikk avverget et forsøk fra Agard.

Ole Gunnar Solskjær må ha brukt pausen godt, for United startet andre omgang meget bra. Daniel Drinkwater hadde en lobb som gikk hårfint over, før Manucho etter 48 minutter utlignet. En knallhard heading etter et glimrende innlegg fra Magnus Wolff Eikrem.

Målet ga United blod på tann, og Solskjærs elever tok over enda mer av kommendoen. Innbytter Cameron Stewart hadde et bra forsøk, men hjemmekeeperen fikk fingrene på balllen. På overtid hadde United to store sjanser ved Drinkwater og Tom Cleverley, men også da var Ruddy Evertons redningsmann.

Fabio De Silva (Rafaels tvillingbror) gjorde et etterlengtet comeback etter skulderskade, da han kom inn etter en drøy time.

Selv om dette var en kamp United hadde fortjent å vinne, var kampen et langt skritt i positiv retning i forhold til 1-2-tapet for Hull 18. november.

United: Woods; Gray, C. Evans, Chester, Derbyshire; Eikrem (Fabio 63), James, Drinkwater, Hewson (Stewart 63), Cleverley; Manucho.

Ubenyttet: Nevlin, Norwood, Brady.

Kilde: manutd.com

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KTg6ViguPLg&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KTg6ViguPLg&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>