luiss

17 dager før United-kampen: Atletico slapp inn fire

23. februar spiller United borte mot Atletico Madrid i Champions League, et Atletico som ikke helt har vært seg selv denne sesongen.

Det var de heller ikke søndag.

Barcelona hadde scoret fire før stadionuret passerte 50, og vant til slutt 4-2 mot Diego Simeones menn, selv om de kom under med 0-1 tidlig.

Og for å understreke hvor spesielt dette er – sist Atletico slapp inn fire mål i en La Liga-kamp var i 2012.

Det kunne kanskje også blitt verre om ikke Dani Alves hadde blitt utvist for Barcelona med 20 minutter igjen å spille.

Kampen viste at det er huller i Atletico-laget.

Barcelona var flinke til å sette opp Adama Traore én mot én mot venstreback Mario Hermoso før pause, og det var rått parti favør Adama. Det går an å tenke seg at United kanskje ønsker å sette opp Marcus Rashford i en liknende posisjon på høyrekanten.

Atleticos presspill var heller ikke like rått som tidligere.

diegoat
IKKE LIKE GOD KONTROLL: Diego Simeones Atletico Madrid ligger nå utenfor topp fire i La Liga.

Yannick Carrasco og Luis Suarez scoret Atleticos mål, og viste igjen hvor farlige de kan være hvis de får rom.

Det er imidlertid verdt å merke seg at Carrasco er utestengt i begge kampene mot United.

Med tapet ligger Atletico akkurat nå utenfor topp fire i Spania, noe som bare understreker at de ikke har råd til å hvile så mange spillere før United-kampene. Hvert poeng trengs nemlig også i La Liga for å klare en topp fire-plassering.