16 år gamle Shoretire debuterte – tapte fortjent for Leicester

United er endelig tilbake i toppdivisjonen i Premier League 2, men det ble ikke comebacket Neil Woods gutter ønsket seg.

Leicester var best i det meste mandag kveld, og vant fortjent 2-0 etter scoringer fra Ali Regbha og Mitchell Clarke.

Det som var positivt for Uniteds del var at det var flere spillere som fikk debuten for U23-laget, deriblant 16 år gamle Shola Shortire. Unggutten fikk en drøy halvtime på banen. Martin Sviderský og Ondrej Mastny var de to andre som fikk debuten.

Første mulighet kom seks minutter ut i kampen da det smalt i stolpen bak Mastny. Heldigvis gikk den ut. Ikke lenge etter smalt det i tverrliggeren for Leicesters del.

Men i mellomtiden skapte også Uniten én stor mulighet. Elanga ble spilt nydelig gjennom av Hannibal og ble taklet. Det så ut som det var innenfor 16-meteren, men dommeren dro situasjonen utenfor. På det påfølgende frisparket var Mark Helm nære på å sette ballen i lengste kryss, men den snek seg rett utenfor.

UNITEDS BESTE: Anthony Elanga hadde en god kamp på venstrekanten til United.

Resten av omgangen var det Leicester for alle pengene, men de skapte ikke de altfor store sjansene. United hadde faktisk én stor sjanse helt på tampen av omgangen da skuddet til Anthony Elanga ble reddet på strek.

Men United var rett og slett heldige at det sto målløst til pause.

Dermed var det lite å si på at Leicester tok ledelsen et kvarter etter hvilen, men måten det skjedde på var uheldig. Bernard sin klarering traff James Garner og ballen havnet rett i føttene til Ali Regbha. Leicester-spissen var sikker da han fikk sjansen og satt ballen i nettet.

United skapte egentlig veldig lite etter pause. Mark Helm hadde en brukbar mulighet ti minutter før slutt, men skuddet ble blokkert.

Fem minutter før slutt punkterte Mitchell Clarke kampen. Leicester-spilleren gikk gjennom flere ledd før han hamret ballen i mål fra 25 meter. Ondrej Mastny var sjanseløs på den.

Det var det siste av betydning som skjedde i denne kampen og dermed vant Leicester fortjent til slutt. Alt i alt en skuffende åpningskamp i den øverste divisjonen av et veldig ungt United-lag, men samtidig møtte de kanskje det mest robuste og eldste laget i divisjonen.

U23: Manchester United 0-2 Leicester