Paul Pogba, Donny van de Beek og Bruno Fernandes. Når skulle vi få se dem sammen? Kan de spille sammen?

Det var et av spørsmålene United-supportere verden over stilte seg da Van de Beek ble kjøpt tidligere i sommer.

Ole Gunnar Solskjær har hele tiden sagt at de kan det, men forsøket har latt vente på seg.

Lørdag fikk vi for første gang sett trioen sammen på banen.

I ligaåpningen mot Crystal Palace var det nemlig Pogba som forsvant ut da Van de Beek kom inn.

Mot Luton i ligacupen stod Pogba over, mens Fernandes først kom inn da nederlenderen ble byttet ut.

I ligakampen mot Brighton kom Van de Beek først innpå i sluttminuttet, lenge etter at Pogba var byttet ut og i ligacupkampen mot samme motstander fikk Fernandes hvile.

Under det stygge stortapet med ti mann mot Tottenham ble portugiseren så tatt ut ved pause, slik at vi fortsatt måtte vente.

Men mot Newcastle skjedde det endelig. Fernandes spilte hele kampen, men etter 69 minutter fikk han selskap av Pogba og etter 76 minutter fikk de to selskap av Van de Beek.

Da var resultatet 1-1.

21 minutter senere, etter de 14 siste og sju tilleggsminutter, blåste dommeren av kampen mens det lyste 4-1 til United på lystavla.

DET VIKTIGE 2-1-MÅLET: Bruno Fernandes plasserer ballen i bortre hjørne.

Det betyr 3-0 med drømmetrioen sammen etter totalt 21 minutter med spill.

Før 2-1-målet var det også nettopp Van de Beek som startet angrepet med en flott pasning til Juan Mata som fant Rashford som fant Fernandes på et flott løp, og til slutt fikk Fernandes enda en målgivende til Rashfords 4-1-mål.

La oss håpe dette var et glimt inn i en lysende fremtid både for United og de tre.