Manchester United v Villarreal CF: Group F - UEFA Youth League

United tapte 1-4 etter forferdelig førsteomgang

Det ante oss at Villarreals unggutter kunne være gode, siden de slo gode Atalanta i første kamp i UEFA Youth League-gruppespillet (Atalanta vant i dag 3-0 mot Young Boys).

Vi var nok mindre forberedt på å se United kollapse på den måten som vi så i førsteomgangen.

United vant kanskje andreomgangen etter et mål av Álvaro Fernández, men det hjalp fint lite siden det stod 0-4 til pause.

REDUSERINGEN: Álvaro Fernández header inn 1-4-scoringen.

Marerittstart for Kambwala

Teden Mengi kunne ikke være med til denne kampen, og 17 år gamle Willy Kambwala erstattet ham i midtforsvaret.

Kambwala ernylig tilbake etter å ha vært ute i lang tid med en langtidsskade, og er en spennende midtstopper som det er store forventninger til, men i starten fremstod han dessverre litt rusten.

I kampens femte minutt slapp han en ball altfor enkelt forbi seg, og Villarreal fikk en dobbeltsjanse som endte med mål. Første skuddet gikk i stolpen, men Joan Torrents satte returen i mål.

SLET TUNGT: United, her representert ved Martin Svidersky, Radek Vitek, Charlie Savage og Willy Kambwala.

2-0, 3-0 og 4-0 til bortelaget

Manchester United begynte å skape litt etter hvert, og hadde blant annet en OK mulighet da Marc Jurado slo farlig inn fra høyre, men de neste målene gikk også i feil mål.

I det 22. minutt gikk ballen i stolpen igjen, og igjen var United-keeper Radek Vitek utspilt slik at ballen kunne settes i det tomme målet.

Før halvtimen var spilt stod det 3-0 til Villarreal, da en dødball havnet hos stopper Marlone Foubert-Jacquemin, som Álvaro Fernández ikke hadde klart å følge (i tillegg til å oppheve offsidefella), og han satte inn Villarreals tredje.

United viste bedring i perioden før pause, men det hjalp lite siden Villarreal økte til 4-0 like før pause. Radek Vitek i United-buret forærte bortelaget ballen, og Rodrigo Alonso fikk etter hvert ballen av en medspiller, og satte den i hjørnet så altfor enkelt.

Det stod 0-4 til pause etter en horribel førsteomgang av United.

NEPPE FORNØYD: Neil Wood.

Trippelbytte

Både Villarreal og United hadde gode sjanser det første kvarteret av andreomgangen.

Målscorer Joan Torrents hadde en god sjanse etter et innlegg fra høyre, men klarte ikke å treffe Radek Viteks mål.

På motsatt side hadde stopper Björn Hardley en stor mulighet da et Garnacho-innlegg ble headet over av nederlenderen.

Med litt over en halvtime igjen gjorde United et trippelbytte, med Zidane Iqbal, Sam Mather og Rhys Bennett som kom inn for Dillon Hoogewerf, Joe Hugill og Willy Kambwala.

HADDE EN STOR SJANSE: Björn Hardley.

Tre spanjoler sørget for redusering

United slet mot spanske Villarreal, og da reduseringen endelig kom, så var det takket være tre spanske spillere.

• Først skaffet Alejandro Garnacho frispark ute på siden.
  • Så slo Marc Jurado et glimrende frisparkinnlegg.
  • Så stanget Álvaro Fernández ballen i mål.

United byttet Kobbie Mainoo og Dan Gore inn for midtbaneduoen Martin Svidersky og Charlie Savage med 15 minutter igjen av ordinær tid.

Det var bedre enn tidligere i kampen, men United klarte ikke å få ballen i mål flere ganger, og det endte 1-4 på Leigh Sports Village.

REDUSERTE: Álvaro Fernández.

U19: Manchester United 1–4 Villarreal

UEFA Youth League
Leigh Sports Village

G Shoretire (27), Fernandez (52), Šviderský (69)

Mål: 0-1 Joan Torrents (5.), 0-2 Jorge Pasqual (22.), 0-3 Marlone Foubert-Jacquemin (28.), 0-4 Rodrigo Alonso (45+2.), 1-4 Álvaro Fernández (72.).

Manchester United: Radek Vitek – Marc Jurado, Willy Kambwala (Rhys Bennett, 59.), Björn Hardley, Álvaro Fernández – Charlie Savage (Dan Gore, 75.), Martin Svidersky (Kobbie Mainoo, 75.) – Dillon Hoogewerf (Zidane Iqbal, 59.), Shola Shoretire (C), Alejandro Garnacho – Joe Hugill (Sam Mather, 59.).
Ubenyttede innbyttere: Eric Hanbury, Sam Murray.

1: Kampen er i gang i Leigh!

5: MÅL. Villarreal i ledelsen. 17 år gamle Kambwala tabber seg ut ved å slippe en ball forbi seg, og plutselig har Villarreal en kjempesjanse. Skuddet går i stolpen, men ballen ender hos Joan Torrents som får satt ballen i mål.

10: Harry Maguire er på plass på tribunen.

18: Nesten-sjanse for United. Marc Jurado slår lavt inn fra høyre etter å ha blitt spilt fri på siden av Shoretire, men Villarreals danske keeper får forstyrret Hoogewerf nok til at det ikke blir mål.

22: MÅL. 2-0 til bortelaget. Jorge Pasqual. Igjen gikk ballen i stolpen, før returen blir satt i mål! Ingen giganttabbe denne gangen, men vanligvis solide Charlie Savage ga bort ballen altfor lett noen sekunder tidligere. Burde uansett vært mulig å forsvare seg mot. Kanskje en må spørre seg om keeper ikke burde selge seg slik ved å slenge seg der?

26: Gult kort på Shola Shoretire.

28: MÅL. 0-3! Álvaro Fernández klarer ikke å følge Marlone Foubert-Jacquemin på et frisparkinnlegg, og stopperen setter ballen i mål. Dette er ikke i nærheten av å være godt nok defensivt av United.

45: Álvaro Fernández får med seg ballen på flott vis med skulder/bryst, og han kommer seg til skudd. Dessverre redder Villarreals Jørgensen relativt enkelt.

45+1: Svidersky skyter, men ballen havner på tribunen. Det er lagt til to minutter på Leigh Sports Village.

45+2.: MÅL. Vitek forærer Villarreal ballen, og det ender med et Rodrigo Alonso-skudd som havner i hjørnet.

Pause. Fryktelig omgang av United.

46: Andre omgang er i gang. Kan United komme tilbake her, tro?

52: Álvaro Fernández har gjort en del bra nå, men et angrep han i stor grad skapte ender med at han får et soleklart gult kort i et forsøk på å vinne ballen tilbake.

55: God sjanse for Torrents, men skuddet går over mål. Dobbeltbytte på gang for United.

58: Gigantsjanse for Björn Hardley. Det blir slått inn i feltet fra Garnacho, og Hardley får headet fra svært kort hold, men han kommer seg ikke skikkelig over ballen.

59: Trippelbytte: Zidane Iqbal, Sam Mather og Rhys Bennett kommer inn. Joe Hugill, Dillon Hoogewerf og Willy Kambwala går ut.

72: MÅL! Álvaro Fernández reduserer! Header inn et godt slått Marc Jurado-frispark. Attpåtil var det Alejandro Garnacho som skaffet frisparket, så tre spanjoler stod bak det målet!

75: DOBBELTBYTTE: Dan Gore inn for Charlie Savage, Kobbie Mainoo inn for Martin Svidersky.

83: United er best nå i Leigh. Fremstår på en helt annen måte enn tidligere i kampen.